Rulada din piept de pui cu ciuperci si legume

S-ar putea sa va para mai complicata aceasta reteta, dar va asigur ca nu este - se face repede, arata super pe o masa festiva sau la micul dejun in locul mezelurilor nu chiar sanatoase.

Ingrediente

Piept de pui
1 buc
Eu am folosit 2 jumatati de piept dezosat.
Ciuperci conservate
1 buc
1 borcan
Ceapa alba
1 buc
Ardei gras
1 buc
Cascaval clasic
100 g
Sare
1 lingurite
Piper negru
0.5 lingurite
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel)
2 linguri
am pus doar patrunjel

Pasi de urmat

1

Fiecare jumatate de piept de pui se spala, se acopera cu folie alimentara si se bate atent cu un ciocanel - in procesul de batere ii dati o forma mai dreptunghiulara.

2

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei pana se rumeneste.

3

Apoi se adauga ciupercile scurse de apa, se mai lasa 2-3 min pe foc.

4

Se amesteca cascavalul ras cu verdeata tocata si cu ceapa+ciupercile. Adaugati putin piper si sare dupa gust.

5

Pe o margine de piept batut se pun bucatele de ardei rosu, putin amestec de ciuperci+ceapa+verdeata+cascaval.

6

Se ruleaza atent carnea.

7

Fiecare rulada se leaga bine cu sfoara de bumbac, sau se prinde cu scobitori(dar recomand sfoara de bumbac - se tine mai bine rulada).

8

Fiecare rulada se prajeste in putin ulei, pana se rumeneste usor.

9

Ungeti o tava de cuptor cu putin ulei, puneti ruladele in ea si lasati la cuptor la foc mediu  aproximativ 45-50 de minute.

10

Dupa ce s-au copt, lasati sa se raceasca bine - mai bine le faceti seara si lasati la frigider pana a 2-a zi. Astfel se vor taia mai usor.

11

Inainte de servire se taie atent si se aranjeaza pe o farfurie.

Pofta Buna!

Cantitate: 1 kg (2 rulade)
Timp de preparare: 90 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Publicata:
Nota: 5 (3 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Top 10 comentarii din totalul de 15

tiki
tiki 28 nov 2014, 17:27

Buna. Eu am facut cu cotlet de porc si am invelit intai in foaie de copt, apoi in cea de Al. F.f. buna si aspectuoasa. Pupici.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
roxy24
roxy24 16 feb 2014, 21:07

Am facut si eu rulada si inauntru am pus si un cartof dat pe razatoare. Acum o dau la frigider si maine abia astept sa o gust! Miroase si arata fenomenal! Mam chinuit putin cu ata..papiota

Poza mea pentru reteta:
natinati
natinati 12 dec 2013, 17:40

Ma gindesc la masa de sarbatoare si aceasta mi s-a parut o reteta interesanta, si mai si arata bine. Asa ca pina ce vin sarbatorile am experimentat: de frumos a iesit frumos, dar noua ne-a placut mai mult varianta calda!

Poza mea pentru reteta:
StefaniaStef
StefaniaStef 04 mai 2013, 21:00

Cum se leaga toate cele fara ou? Cum tine rulada/felia de rulada fara ou? Nu curge..., nu se farama? Am facut numai rulade care aveau ou in compozitie si se legau si se tineau foarte frumos, de asta nus tiu cum ar fii aceasta fara ou.

lena
Elena (lena) StefaniaStef 04 mai 2013, 22:14

Cascavalul o tine la fel ca oul - se topeste, leaga si la racire se tin toate bine.

Nikicita
Nikicita 11 dec 2012, 23:13

Astazi am incercat si eu reteta. Nu am avut ardei, am folosit morcov. A iesit foarte bine, sotului i-a placut foarte mult si el este foarte pretentios. Baietelul meu de 2 ani a mancat foarte bine si el. Cu siguranta vom repeta.

Nota mea pentru reteta:
CorinaB
CorinaB 28 mai 2012, 19:38

Sunt super si arata grozav,acum le am la cuptor.Yammmi...

bloodymary
bloodymary 12 feb 2012, 15:43

imi place reteta f mult si astazi m-am hotarat sa o fac si eu,,,,le am in cuptor,,,,sper sa imi iasa bine!

Cori
Cori 08 feb 2012, 21:59

Exraordinar de frumoasa, iei ochii la toata lumea cu ea si este o bunatate!!! 

Poza mea pentru reteta:
miha77
miha77 01 feb 2011, 10:55

Ce biiineeee arata!!!!!!!!!!

Galia
Galia 19 ian 2010, 12:34

Eu am incercat .... SI A IESIT DELICIOASA !!!!

Ei bine, adevarul este ca ai nevoie de rabdare si sfoara de bumbac (eu am folosit ata de cusut si a fost cam greu ) , dar rezultatul chiar merita

Nota mea pentru reteta:
Arata toate comentariile