Tarta cu visine

Foarte simpla si gustoasa,sunt sigura ca veti fi laudata pentru acest desert. In plus arata destul de bine.

Semipreparate

1 buc
O portie.

Ingrediente

Praf de budinca la plic
1 buc
Lapte de vaca
0.5 l
Zahar
300 g
Compot de visine fara samburi
1 l
Sau folositi visine proaspete sau congelate.
Gelatina - Tort Gele de la Dr.Oetker
3 buc

Pasi de urmat

1

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, se racoreste amestecandu-se continuu 5-10 min.

Apoi se intinde crema de budinca pe tarta.

2

Visinile se scurg de suc si se arnajeaza pe toata suprafata tartei.

3

In sucul de visine se adauga zahar conform gusturilor, este bine sa fie mai dulce.

Si conform instructiunilor de pe plicul de Tort-Gele se prepara jeleul. Acesta se toarna cald peste visine, si veti observa ca se gelifiaza imediar ce il turnati.

Lasati tarta la rece 3-4 ore.

4

Se serveste rece.

Nu am reusit sa fac poza la sectiune, pentru ca am plecat cu ea in vizita, dar va asigur ca este superba. Sectiunea este jumatate alba, si jumatate rosie - o combinatie super.

Pofta Buna!

Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

octavian (20 July 2010, 21:29)

e tare

miutacristina
miutacristina (20 February 2011, 10:54)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arata super bine,apropo am preparat reteta ta de pariziene cu mere si a esit super gustoase ms mult pt site pooooooop

Lexy
Lexy (08 December 2011, 22:42)

am niste capsuni congelate de care trebuie sa scap ( ca sa decongelez frigiderul) si ma gandeam sa fac reteta asta cu capsuni in loc de visine.  cred ca o sa fie ok :)

lena
lena (09 December 2011, 07:10)

Ar merge desi caspunile sunt mai fleashka, si lasa cam multa apa - daca pui mai mult jeleu va fi bine.

Lexy
Lexy (09 December 2011, 17:50)

acu ma apuc sa fac. dar de ce ai schimbat interfata site-ului? merge mai greu si nu-mi place cum arata...

lena
lena (09 December 2011, 18:00)

O sa mearga mai bine, inca lucram la aranjamente si culori, in 1-2 se rezolva - este si chestia ca v-ati obisnuit, dar aici sunt multe functionalitati noi

Iulia2002 (14 June 2012, 14:06)

Buna Lena,

Am facut astazi aceasta tarta, e absolut delicioasa, simpla si rapida.

Nu incetez sa iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi,gospodinele, esti sursa de ispiratie cand suntem in pana de idei.Am invatat multe lucruri de la tine, iar copiii mei ma roaga zilnic sa gatesc "de pe net".

Multumesc si toate cele bune!