Ingrediente
●
Carne tocata de porc
500 g
sau orice alt tip de carne preferati
●
Usturoi
4 buc
cativa catei de usturoi dupa gust
●
Patrunjel verde
1 buc
eu am avut uscat
●
Sare si piper
3 g
dupa gust
●
Paine
1 buc
inmuiata in apa
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se piseaza, painea se stoarce bine de apa si se pun toate peste carne.
Se adauga sare, piper si verdeata dupa gust.
Pas 3
Se formeaza bilute din carne si se dau prin faina.
Pas 4
Se prajesc in ulei incins si se servesc calde alaturi de orice garnitura preferata.
Pofta buna!
Cantitate:
20 buc
(Ies destule)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)