Ingrediente
●
Fasole uscata alba
500 g
●
Ciolan afumat
1 buc
puteti folosi carnati, kaizer, orice afumatura
●
Pasta de tomate
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Fasolea o tinem la inmuiat pe timpul noptii, o fierbem bine si o scurgem de 3 ori.
Ciolanul il portionam si il tocam mai marunt.
Pas 3
Punem la calit bucatile de carne, in putin ulei.
Pas 4
Tocam marunt ceapa si ardeiul, radem morcovul si adaugam peste carne.
Pas 5
Cand s-au calit toate adaugam fasolea si amestecam bine.
Pas 6
Adaugam 2 linguri de pasta de tomate.
Pas 7
Mararul il tocam marunt si il punem spre final.
Pas 8
Servim cu castraveti murati sau alte muraturi.
Pofta mare!
Cantitate:
500 g
(o cratita plina)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: