Carne de vita cu ulei de masline

Carne de vita cu ulei de masline

O reteta italiana, care se prepara rapid si se serveste alaturi de sosuri, maioneza, salata verde!

Avem nevoie numai de cateva ingrediente: carne de vita, ulei de masline si condimente.

Ingrediente

Carne de vita/manzat
500 g
Ulei de masline
50 ml
Sare
1 lingurita
sarati dupa gust
Piper
1 lingurita
piperati dupa gust
Salvie
1 buc
o frunza de salvie

Pasi de urmat

Pas 1

Carnea de vita se spala si se feliaza ca pe taitei.

Carne de vita cu ulei de masline - Pas 1
Pas 2

Intr-o tigaie punem uleiul de masline si punem carnea de vita la calit, impreuna cu o frunza de salvie.

Tigaie se acopera cu capacul si se lasa pana se evapora aproape toata apa lasata de carne.

Apoi luam capacul jos si condimentam cu sare si piper.

Se mai lasa 2 min si se stinge focul.

Carne de vita cu ulei de masline - Pas 2
Pas 3

Se serveste imediat alaturi de salata verde si (sau) sosuri.

 

Pofta Buna!

Carne de vita cu ulei de masline - Pas 3

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g (2 portii)
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 20 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !