Ingrediente
●
Oase graf(vita/porc)
1 buc
o caserola
●
Carne tocata de porc
250 g
●
Radacina de telina
1 buc
●
Verdeata (marar, patrunjel)
1 buc
●
Pasta de tomate
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele.
Din poza lipsesc oasele graf, pentru ca sotul meu le-a pus la fiert pana sa ajung eu in bucatarie.
Pas 2
Facem compozitia de perisoare cat se fierb bine oasele. Tocam o ceapa, punem un ou, verdeata, o lingura de pasta de tomate, sare si pier dupa gust. Amestecam bine si formam perisoarele.
Pas 3
Pregatim zarzavatul pentru ciorba. Tocam ceapa, morcovul si pastarnacul. Telina eu o rad pe razatoarea mica. Cartoful il punem spre sfarsit taiat cubulete.
Pas 4
Dupa ce au fiert oasele , adaugam perisoarele.
Dupa primul clocot adaugam toate legumele in afara de cartofi.
Pas 5
Cand perisoarele se ridica la suprafata inseaman ca sunt fierte si adaugam cartofii si pasta de tomate.
Pas 6
Pregatim verdeata si batem un ou ca sa dregem ciorba - optional.
Pas 7
Dupa ce s-au fiert cartofii bine adaugam oul si amestecam cu furculita.
Pas 8
Adaugam borsul si verdeata.
Se serveste cu smantana!
Pofta mare!
Cantitate:
3 l
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: