Ingrediente
●
Carne tocata de porc
800 g
●
Pasta de tomate
2 linguri
●
Sare si piper
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Tocam ceapa marunt, verdeata si punem peste carne. Carnea trebuie sa fie putin mai grasa. Adaugam oul , orezul si o lingura de pasta de tomate.
Pas 3
Scoatem foile de pe varza. O incercam cu o seara inainte sa vedem daca este prea sarata. Eu o am de-acasa si am tinut-o la congelator. S-a pastrat perfect.
Pas 4
Asa arata sarmalele mele.
Pas 5
Elementul surpriza in aceasta reteta este VASUL ROMAN. L-am luat anul trecut de la Sapanta. Merita toti banii. Gatesti de toate in el, iar gustul nu se compara cu aceeasi mancare facuta in alt vas.
Pas 6
Varza ramasa o tocam marunt, Daca avem ptin frigider niste sunculita ar fi perfect sa punem pe fundul vasului si deasupra. Aranjam sarmalele in vas.
Pas 7
Atentie, nu se pune apa in vas. Vasul se lasa 20 de minute in apa inainte de a fi folosit. totul se face in suc propriu. Am pus doar o cana de suc de rosii deasupra si am bagat la cuptor. Lasam o ora la foc mediu fara a umbla deloc la cuptor.
Pas 8
Verificam daca sunt facute. Ale mele au fost facute dupa 2 ore.
Servim cu smantana.
Pofta buna!
Cantitate:
35 buc
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: