Tarta de caise

reteta postata de

O tarta pufoasa si aromata pe placul tuturor!

Ingrediente

Zahar
150 g
Oua
3 g
Faina alba
350 g
lapte vaca
150 ml
Ulei
100 ml
praf copt
1 buc
suc lamaie
1 lingurite
Caise proaspete
500 g

Pasi de urmat

1

Se scot samburii caiselor si se taie felii de maxim 2 cm.

2

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Incorporam treptat uleiul, laptele si praful de copt stins in zeama de lamaie.

3

Adaugam treptat faina si la final albusurile batute spuma.


4

Intr-o tava mare de cuptor punem aluatul si asezam feliile de caise.

5

Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. dupa ce s-a racit o taiem in tava si o scoatem pentru servire felii.


Cantitate: 10 buc (portii)
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 80 min
Sursa: amalia80

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !