Ingrediente
●
Fulgi de porumb
200 g
din acei simpli, nu dulci - sau pesmet, dar nu am incercat aceasta varianta
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
sau usturoi simplu pisat sau puteti sa nu puneti daca nu va place
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spala si se taie felii lungi si subtiri.
Pas 2
Ungeti cu ulei o tava de cuptor si aranjati feliile de carne una langa alta.
Pas 3
Cand ati pus toata carnea, o piperati, sarati putin si adaugati usturoi granulat pentru o aroma mai pronuntata.
Pas 4
Apoi ungeti toata carnea cu smantana.
Pas 5
Fulgii de porumb se maruntesc bine, sau direct in punga sau in blender.
Pas 6
Presarati din abundenta peste carne si puneti tava la cuptor preincalzit la 180-200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Pas 7
Cand se rumeneste usor si se delimiteaza putin bucatile de carne, este gata si il scoateti din cuptor.
Pas 8
Luati cu o paleta fiecare bucata de pui si o serviti in farfurie sau o puneti intr-o casoleta pana la servire.
Pieptul a fost delicios cald, cand s-a racit putin, se uscase dar nu grav. Merge cu orice garnitura va place.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)