Legume cu taitei de orez

reteta postata de

O reteta simpla, dar si sanatoasa cu multe legume bune, dar si cu taiteii de orez  care mie una imi plac foarte mult. Sper sa va placa si voua.

Ingrediente

Praz
1 buc
Morcovi
2 buc
Telina
1 buc
Ardei gras rosu
1 buc
Ardei gras verde
1 buc
Castravete verde
1 buc
Dovlecei
2 buc
Taitei de orez
200 g
Ulei
100 ml
Sos chili (dulce)
1 linguri
Sos de soia
1 linguri
Sare
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Curatam, spalam si taiem legumele. Le puteti taia dupa bunul plac, eu le-am taiat fasiute, doar prazul rondele, dupa cum se vede in poza.

2

Punem tigaia cu ulei pe foc si adaugam primul castron, adica prazul morcovii si telina. Le calim usor amestecand din cand in cand, la foc potrivit.

3

Dupa 5 minute adaugam cel de-al doilea castron si anume cel cu ardeii si catravetii. Amestecam.

4

Adaugam  si dovleceii.

5

Intre timp fierbem apa cu un praf de sare, intr-o olicica si introducem pastele de orez pentru 2 minute. Le scoatem apoi, le scurgem de apa si le adaugam peste legume.

6

Punem si cele doua sosuri, amestecam bine totul si potrivim de sare. 

  POFTA   BUNA !

Cantitate: 4 buc (portii)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 30 min

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !