Pulpa de curcan la cuptor

Din cate stiu, carnea de curcan este una din cele mai bune optiuni cu privire la o alimentatie sanatoasa si in plus, cica, ar exista o siguranta mai mare ca aceasta carne nu este injectata cu hormoni de crestere artificiala. Un lucru il stiu sigur, ca este delicioasa astfel preparata.

Ingrediente

Pulpa superioara de curcan
1 buc
Cuisoare, coriandru boabe
1 buc
Usturoi (catei)
5 buc
Cimbru uscat
1 linguri
sare si piper
1 lingurite
Condimente pentru pui
3 g
Vin
200 ml

Pasi de urmat

1

Spalam pulpa de curcan si o punem intr-o tava.

2

O dam  bine cu condimentele pregatite, pe ambele parti. Facem cateva incizii cu varful cutitului, in care introducem cateii de usturoi si turnam vinul in tava.

3

Acoperim tava cu folie alimentara si o bagam in cuptorul preincalzit pentru o ora.

4

Dupa ce a trecut ora, scoatem staniolul si o mai lasam cam 20 de minute pana se rumeneste frumos.

    POFTA   BUNA !

Cantitate: 4 buc (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 90 min
Publicata:
Nota: 4 (1 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Cori
Cori 22 apr 2012, 17:04

Acum de Paste am facut iar fripturica de curcan pt ca e delicioasa

Poza mea pentru reteta:
anca2015
anca2015 26 dec 2015, 18:58

Eu am reusit peformanta de am gresit aceasta reteta.  Pt ca am uitat ca este deja multa sare in pliculetul cu condimente pt pui, si am pus si eu. Am facut saramura. 

Mi.a placut insa ca a iesit ft frageda. Am spalat.o si am mancat.o asa pt ca e singura mancare care ma ajuta cu adevarat in alaptare. 

Data viitoare va iesi perfect! 😁

Nota mea pentru reteta:
anca2015
anca2015 26 dec 2015, 19:01

Haha..abia acum vad ca tb 3 grame de condiment pt pui.

Doamne, am pus tot plicul...