Pulpa de curcan la cuptor

reteta postata de

Din cate stiu, carnea de curcan este una din cele mai bune optiuni cu privire la o alimentatie sanatoasa si in plus, cica, ar exista o siguranta mai mare ca aceasta carne nu este injectata cu hormoni de crestere artificiala. Un lucru il stiu sigur, ca este delicioasa astfel preparata.

Ingrediente

Pulpa superioara de curcan
1 buc
Cuisoare, coriandru boabe
1 buc
Usturoi (catei)
5 buc
Cimbru uscat
1 linguri
sare si piper
1 lingurite
Condimente pentru pui
3 g
Vin
200 ml

Pasi de urmat

1

Spalam pulpa de curcan si o punem intr-o tava.

2

O dam  bine cu condimentele pregatite, pe ambele parti. Facem cateva incizii cu varful cutitului, in care introducem cateii de usturoi si turnam vinul in tava.

3

Acoperim tava cu folie alimentara si o bagam in cuptorul preincalzit pentru o ora.

4

Dupa ce a trecut ora, scoatem staniolul si o mai lasam cam 20 de minute pana se rumeneste frumos.

    POFTA   BUNA !

Cantitate: 4 buc (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 90 min

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Cori
Cori (22 April 2012, 17:04)

Acum de Paste am facut iar fripturica de curcan pt ca e delicioasa