Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
600 g
●
Lapte dulce
130 ml
(caldut)
●
Ulei de masline
3 linguri
●
Sare
5 g
(1-2lingurite)
●
Busuioc uscat (si verde)
3 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Bagam toate ingredientele in cuva masinii in ordinea urmatoare: uleiul, oul batut, smantana, laptele caldut in care am dizolvat cubul de drojdie si zaharul, apoi faina si sarea. Pe parcurs adaugam si 2 lingurite de busuioc uscat. Urmeaza framantarea aluatului, care la mine a facut-o masina.
Pas 2
Dupa framantat lasam coca sa creasca bine.
Pas 3
Taiem rosiile felii. Intindem coca intr-o tava unsa cu ulei si o acoperim ici colo cu felii de rosii.
Pas 4
Pentru a se rumeni frumos, ungem aluatul cu ou batut. Presaram busuioc pe fiecare felie de rosie, sau chiar frunzulite verzi, stropim cu putin ulei de masline si bagam tava la cuptor.
Pas 5
O incercam cu scobitoarea in cateva locuri si cand s-a patruns si s-a rumenit suficient, oprim focul.
POFTA BUNA!
Cantitate:
1 buc
(tava)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
130 min
Data publicarii: