Ce informatii vi se par utile sa apara pe site?

Postat de lena 
21 November 2008 13:22
Bina ati venit pe site-ul nostru!

Va astept cu pareri si sugestii despre informatiile si rubricile de pe site. Ce informatii vi se par utile si ce se mai poate schimba/adauga?
02 February 2009 18:13
buna tuturor,eu acum incerc sa fac placinta cu dovleac dupa o reteta pe care am gasit-o pe sitespinning smiley sticking its tongue out si care mi se pare foarte usoara,sper sa iasa bine....va anuntdrinking smiley
04 February 2009 11:20
Salut Rodica!
Sa ne spui cum o iesit placintasmoking smiley
24 February 2009 08:18
CE ZICI DE NISTE RETETE DE POST.TU PREGATESTI ASA CEVA?SPER CA NU TE-AI SUPARAT CA TI-AM PROPUS SI CA TE-AM SI INTREBAT.
24 February 2009 11:55
DA, cu timpul o sa pun si de post. Nu am tinut post de cativa ani, ca nu am putut din cauza sanatatii, dar probabil ca incet-incet voi pune si din astea.spinning smiley sticking its tongue out
24 February 2009 12:21
Nici eu nu pot pentru ca trebuie sa le gatesc copiilor mancare consistenta.Mama mea mai tine post ea este singura care posteste
06 March 2009 10:57
Super ,eu deja am incercat cateva retete si am avut un real succes cu el.Multumesc ca existatispinning smiley sticking its tongue out si multa succes in continuare .smiling smiley
31 May 2009 15:22
Buna.
M-am inregistrat azi pe site.Azi am facut prima mea prajitura,prajitura facuta dupa o reteta dea voastra,pe care am adaptat-o punand fructoza in loc de zahar.
Ma numar printre acei copii nefericiti care nu au voie sa consume zahar iar mama nu face prajituri.
De aceeia m-am gandit daca m-ati putea ajuta in acest sens.
Va multumesc!
24 August 2009 09:23
va pupacesc. smileys with beersuper site-ul, am facut o gramada de retete de aici si toate au iesit delicioase, retete usoare si sigure.... dar am si eu o problema: de ce nu mai pot posta comentarii??? imi pare rau daca sunt off topic, dar nu stiu unde sa scriu in alta parte despre problema mea.... eye rolling smiley
25 August 2009 08:58
Nici o problema, spune-mi de ce nu poti posta, adica ce iti scrie - vreo eroare? sau ai uitat cumva parola?
Ca sa ne dam seama de unde vine problema.
26 August 2009 18:14
imi da eroare de fiecare data 8::: ma chinui sa miercurea trecuta sa va spun ca am facut pizza si nu ma lasa 8:::8:::am incercat si acum...
01 September 2009 08:21
smiling bouncing smiley gata, am reusit sa postez comentarii!!! smiling bouncing smiley pupici multi si dulci! ma ajuta foarte mult site-ul asta, este extraordinar, saptamana asta am in meniu in mare parte retete de aici smileys with beer ma declar fan lalena.ro smileys with beersmiling bouncing smiley
03 September 2009 14:13
Ma bucur ca ai reusit, am fost in vacanta si nu am reusit sa raspund. Multumesc mult pentru mesajul de mai sussmileys with beerwinking smiley
27 September 2009 14:59
Bine v-am gasit!
Multumesc Lena pt prajitura cu mere!Am facut-o si cei din familie sunt f. incantati!
Am facut si orezul cu mirodenii......ieri am dat de site-ul tau si deja am facut 2 retete!
Felicitari pt retetele faine!
06 December 2009 11:17
Ma declar fan LaLena, este un sit completsmileys with beer chiar si pt. mine care nu prea ma omor cu gatitulsmiling smiley acest sit m a bagat in bucatariehot smiley Merci
06 December 2009 17:22
13 January 2010 06:50
De cand mi s-a facut cunoscut acest site nu este zi sa nu intru sa vad ce mai e nou si sa mai incerc cate o reteta noua. Imi place foarte mult deoarce retetele sant redate pas cu pas si SANT si POZEsmiling smiley Va multumesc mult pentru efortul care-l depuneti in a mentine acest site. Deja am facut cateva retete si toate au iesit excelent. Sotul meu a fost foarte multumit si fetita noastra a spus ca daca o sa continui in ritmul in care am inceput (in fiecare zi cate o reteta noua) in scurt timp nu o sa mai am ingridiente in frigider sau in camara cool smiley O singura cerinta as avea. Daca este posibil puteti posta ingridientele doar in grame si nu "un pahar" sau "o cana" .Aici la noi paharele si canile sint de tooate marimile si niciodata nu stiu exact cat sa folosesc. Daca nu e posibil nu e nici o problema o incerc sa ma descurc eu cumva. Va multumesc mult.
13 January 2010 09:51
Ma bucur mult de succesele voastre si aprecierea site-ului. Chiar imi da elan si puteri sa lucrez mai departe la el cand primesc si vad comentarii ca au iesit retetele si v-au placut.
De chestia cu paharul - este mai greu pt ca si eu multe retete le am cu canile si paharele, m-am obisnuit cu ele si nu prea conteaza. Eu am un pahar pe care il folosesc doar pt a masura ingredientele la retete, are 300 ml - este de fapt un pahar standard de bucatarie. Rezerva o cana/pahar de aceasta dimensiune si o folosesti cand ai nevoie, este chiar mai repede decat sa masori cu cantarul, mai ales ca la unele retete nu este necesara o cantitate fixa.
Dar promit pe viitor sa rezolv si asta, mai este mult de lucru la detalii, deocamdata am zis sa depunem efortul la retete. Apoi usor-usor si la alte chestii.
Multumesc pentru sugestii, va mai astept cu pareri si comentarii la retete si pe forum.
20 January 2010 09:27
Cum as putea sa-mi schimb sau sa-mi pun o poza pe profil? am avut o poza dar am vrut sa o schimb si de atunci nu imi apare nimic doar un chenar cu numele meu ..... si urmatorul mesaj : File Not Found: /var/www/virtual/lalena.ro/htdocs/images/uploaded/Crista-427.jpg eye popping smiley
21 January 2010 09:40
Salut Crista,

Multumim de sesizare, site-ul a fost mutat recent de pe alt server si mai apar unele mici probleme. Problema cu pozele a fost azi rezolvata, vezi te rog daca merge si imi spui.

Daca mai apare ceva va rog sa ne spuneti, de preferat pe forum sau mail.

O zi buna
21 January 2010 09:42
Salut , Lena

uite acum am incercat sa intru la contul meu si imi apare la fel :

File Not Found: /var/www/virtual/lalena.ro/htdocs/images/uploaded/Crista-427.jpg

tot nu pot sa schimb poza 8:::
22 January 2010 19:07
Vom rezolva problema cat mai repede posibil, te anunt.
22 January 2010 22:15
multumesc mult smileys with beer
02 February 2010 23:13
este super fain site-ul tau,imi place ca fiecare reteta are pasii ei cu poze,insa mi se par putine retete.
03 February 2010 09:12
Multumesc de aprecierea site-ului.
Retete acum sunt 180, dar din cauza ca sunt testate si cu poze nu sunt asa multe. Cred ca vei gasi ceva sa faci din ele, urmareste-ne si pe parcurs vor fi mai multe.smileys with beer
19 February 2010 16:21
ciao, am scris despre acest subiect , nu s-a putu rezolva? confused smiley
in continuare imi apare urmatorul mesaj :

File Not Found: /var/www/virtual/lalena.ro/htdocs/images/uploaded/Crista-427.jpg

mersi
26 February 2010 17:01
buna Lena,

In general nu imi place sa gatesc, dar...tu ma inspiri smiling smiley Imi poti link-ul cu unitatile de masura pe care le folosesti (cat reprezinta 1 pahar etc) Multumesc mult de tot smiling smiley
02 March 2010 07:21
salut , am mai scris despre acest subiect , nu s-a putut rezolva? confused smiley
imi cer scuze ca sunt asa insistenta.....dar astept un rasp....8:::
02 March 2010 21:58
Te inteleg Crista si scuze ca nu ti-am raspuns, a incercat programatorul sa rezolve problema, dar ceva nu a mers. Hai sa facem altfel, ne trimiti poza pe mail- elena@lalena.ro sau pe mail-ul meu, il stii tu ca am mai vb pe yahoo. O pune el manual ca nu intelege care este problema - este foarte ocupat si nu prea pot sa-l stresez acum sa se uite in programul site-ului.

Te pup si multe scuze!smileys with beer
03 March 2010 08:31
ok , am sa-ti trimit poza pe mailul tau . si mersi mult pt rabdare si ajutorul acordat! si eu te pup smileys with beer
Doar utilizatorii inregistrati pot posta mesaje in acest forum

Click aici pentru a intra in contul tau