Bine ati venit!

Postat de lena 
08 January 2010 18:22
Salutare,

Off, cred ca este linistea de dupa furtuna, toata lumea isi revine din bucuriile si grijile sarbatorilor.
Voi incepe si eu zilele astea sa pun retete pe site mai in forta, fiti pe fazasmileys with beer
12 January 2010 20:22
Buna seara si bine v-am gasit
Abia astept Lena retetele tale gustoase si nu numai a tuturor fetelor de pe acest forum
Va pup si va spun noapte buna
27 January 2010 10:34
buna ! si mie mi se zice lena si sunt din moldova ; am facut prajitura cu mere si sper sa iasa buna de tot ; mai vb ; o zi usoara tuturor ;grinning smiley
27 January 2010 13:13
Salutare!
Imi pare bine ca iti place site-ul si deja ai incercat o reteta. Te mai asteptam pe aicismileys with beer
10 February 2010 13:26
BINE VAM GASIT, CU MARE DRAG AM CITIT RETETELE SI UNELE DINTRE ELE CHIAR LE-AM PAPATthumbs up,RAMIN LA VOI AICI MIROASE TARE BINEsmileys with beer
19 February 2010 16:28
Va salut, fetelor! Felicitari, Lena, mi se pare super si foaaaaarte util site-ul. Ma primiti si pe mine in grup? Eu sunt din Sangerei. Nu prea ma pricep la gatit, dar sper sa invat de la voi si promit sa vin si eu cu retete interesante (cand voi mai acumula experienta) smiling smiley. Va pup
21 March 2010 10:55
Buna tuturor!...ma numesc Elena si sunt din Republica Moldova mai exact din raionul Causani-Tocuz....daaa!!! este foarte departe cred ca nici pe harta nu se gasestethe finger smiley....la retete nu ma cam pricep dar sa pregatesc ceva gustos mereu mea iesit binesmiling bouncing smiley...pupici tuturor membrilor din acest forum.
07 May 2010 10:43
Salutare, ma numesc Gabriela si sunt din Suceava si chiar daca acum locuiesc la Paris in sufletul meu sunt 100% moldoveanca(bucovineanca winking smiley ) si as vrea sa ma alatur si eu clubului vostru,ma primiti ? Aici am regasit retete dragi, unele chiar uitate si cred ca nu este zi sa nu "arunc" un ochi pe LaLena.ro sa vad noutati.Pupici si o zi frumoasa tuturor thumbs up
O primavara frumoasa !

10 June 2010 09:46
buna sunt mai noua si incerc sa ma adaptez. saitul e sdrinking smileyuper
01 September 2010 12:19
buna,ma numesc Lavinia, e prima oara cand scriu pe acest forum, sunt si eu modoveanca , din Focsani mai exact.
Doar utilizatorii inregistrati pot posta mesaje in acest forum

Click aici pentru a intra in contul tau