retete ,diete pentru slabit!!!

Postat de nina 
28 January 2010 18:22
spinning smiley sticking its tongue outBUNA SEARA!!! ITI MULTUMESC PENTRU RETETELE CARE LE POSTEZI ,DAR AS DORI SI CEVA RETETE CU INDULCITORI ,PENTRU CA EU SUNT LA REGIM ALIMENTAR .ASTEP CU NERABDARE COMENTARII PE ACEST SUBIECT,SI BINENTELES RETETE ,SFATURI...VA MULTUMESC !!!!SA AVETI O SEARA MINUNATA!!!
28 January 2010 22:17
Salut Nina,
Si eu acum sunt in perioada de slabire, din pacate m-am "ars" bine acum cativa ani cu indulcitorii, am folosit la greu timp de vreun an, apoi am avut o pofta nebuna de dulciuri si fainoase, parca aveam bulimie(am pus vreo 10kg pe mine dupa ce am slabit)
Dupa care am citit si m-am informat ca de fapt indulcitorii de tip zaharina nu sunt buni decat pentru cei care au diabet, iar la persoanele care slabesc provoaca pofta si bulimie. Abia dupa 2-3 ani mi-am revenit din aceste pofte nebune. Recomand sa folosesti in cel mai rau caz fructoza, sau zahar brun, miere in cantitati rezonabile.
Am pus pe site retete de checuri dietetice, sa stii ca le fac o data pe saptamana in week-end, mananc 2-3 felii si imi trece pofta.
Tin regimul de 3 saptamani si deja am dat jos 6 kg. Am exclus fainoasele, grasimile, dulciurile.
In schimb mananca multe fibre(paine integrala, paste de grau dur, orez brun,etc), proteine(carne slaba, linte, fasole, naut, mazare, etc), legume(nu cartofi), lactate slabe si cate un fruct maxim pe zi.

Daca am uitat ceva, sa ma intrebi si iti spun.
Din pacate sunt genul de persoana care periodic trebuie sa tina regim de slabire, mai ales dupa nastere si alaptare.
O seara frumoasa
19 February 2010 16:33
Salut. Lena, ce cura de slabire tii? Poti sa ne dai si noua un exemple de meniu / retete pe care le gatesti si care te-au ajutat sa slabesti? As vrea si eu sa incep sa tin regim si nu prea am idei in privinta meniului. Nu vreau sa tin o cura de slabire stricta (pt ca am mai tinut si am pus la loc mai rau dupa aceea), ci mai degraba sa ma obisnuiesc sa gatesc mancaruri mai sanatoase, fara prajeli, grasimi, etc. Merci mult. Pup.
19 February 2010 17:34
Salut Vero,

Tin o cura de slabire sanatoasa, calculez caloriile pe care le mananc, am exclus din alimentatie fainoasele, dulciurile grase si periodic mananc fructe, dar nu exagerez. IN rest carne slaba, mancaruri gatite sanatos, cartofi nu, orez doar din asta natur, legume, dulciuri din cereale integrale si mai sanatoase.
Vezi ca am rubrica de retete dietettice, toate sunt facute pentru a tine un regim echilibrat.
Doar utilizatorii inregistrati pot posta mesaje in acest forum

Click aici pentru a intra in contul tau