Retete torturi

Postat de lena 
24 February 2009 00:01
Merci mult pentru reteta de tort cu miere, foarte interesanta - am si o intrebaresmiling smiley
Se pune cafea naturala sau ness? Cum este la gust?
As vrea sa-l fac cat mai curand, mi se pare foarte interesant.
Uite mai jos si linkul spre tortul cu miere pe care il fac foarte des de vreo 10 ani, este tortul preferat al prietenilor si familiei -[alfinuta.blogspot.com]
Este blogul unei prietene care il face cam dupa aceeasi reteta, este si sectiune acolo si descriere retetei.
24 February 2009 00:14
FOILE INCEPI SA LE FACI PE UN BLAT DE LEMN DUPA ACEEA LE MUTI DIRECT PE DOSUL TAVII SI CONTINUI SA LE INTINZI.MA INTRBAI DE CAFEAconfused smileyA PUI NESS,CA NOI ASA AM FACUT-O TOT TIMPUL CAM DE 5 ANI INCOACE NOI O FACEM CONTINUU DACA VEI MANCA O DATA DIN EA CU SIGURANTA VEI MANCA SI A DOUA OARA....SI A ZECEA OARA.DACA O VEI FACE SA-MI SPUI CUM TI-A IESIT
24 February 2009 00:16
OARE DE CE IMI APARE MASCOTA AIA IN LOC DE LITERA"S"?
24 February 2009 00:16
Oke, m-ai facut curioasa smiling smiley
Vezi ca ti-am raspuns la comentariul de la pulpe aromate8D
24 February 2009 00:17
Cred ca asa am definit-o noi, cu o combinatie de litere, poate daca scrii cu litere mici nu va mai aparea.
24 February 2009 00:22
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU LINK
24 February 2009 00:58
MULTUMESC PENTRU RETETA AM TERMINATO DE SCRIS
11 April 2009 07:58
Ai nevoie de:30 biscuiti simpli,50 ml lapte(cafea)pentru inmuiat biscuitii,1 pachet crema de cacao la rece Dr.Oetker,200 ml lapte pentru crema,200 g frisca pentru ornat,50 g fructe.
Cum procedezi:Inmoi biscuitii in lapte sau cafea si asezi primul strat pe o farfurie.Peste primul strat intinzi un strat de crema(pe care o faci conform instructiunilor de pe plic)si tot asa pana se termina biscuitii si crema.Daca asezi 6 biscuiti pe un strat,obtii 5 straturi.Imbraci tortul in frisca,si ornezi cu fructe,il dai 2-3 ore la rece,dupa care il poti consuma.
Sursa:Revista Practic in bucatarie
09 February 2010 20:09
buna lena!
as avea o rugaminte!
vreau sa pregatesc un tort pentru duminica de ziua indragostitilor, si am nevoie de o reteta pentru un tort bun de ciocolata/cacao daca poti sa ma ajuti cu o reteta?smiling smiley
10 February 2010 09:21
Voi pune maine-poimaine un tort pe site, foarte gustos dar nu complet de ciocolata, mai are putin blat alb. Un tort foarte bun de ciocolata este Padurea Neagra, sau Foret-Noir. Dai o cautare pe google si il gasesti, sau vezi la link-urile cu parteneri este blog-ul Laurei Adamache, stiu sigur ca ea are si acest tort si inca ceva cu ciocolata.
Din pacate acum sunt la regim de slabire si nu prea gatesc dulciuri, am facut inainte de regim un stoc de retete mai calorice si le mai alternez acum cu astea sanatoase.
Uite aici un tort vegetarian - Foret-Noir, ma batea gandul sa-l fac pe 14 febr - [floridecires7.blogspot.com]

winking smiley
10 February 2010 20:16
multumesc mult lena pentru raspuns!
am gasit tortul ,,Padurea Neagra,,pe site-ul Laurei Adamache!
smiling smiley
Doar utilizatorii inregistrati pot posta mesaje in acest forum

Click aici pentru a intra in contul tau