Ce ustensile de bucatarie ati mai cumparat?

Postat de lena 
21 November 2008 13:17
Buna,

Ce mai aveti nou in bucatarie? Ce ati achizitionat si va este foarte util, spuneti si la altii!

Ultima data editat la 21/11/2008 13:17 de lena. Numar total de editari: 1.
10 January 2009 14:33
Mi-am cumparat un ciocanas pentru shnitzele, dar nu-mi place ca-i de lemn; asa ca nu ma prea laud cu noua mea arma in bucatarie!

In Romania pot gasi si ciocanashe din metal?confused smiley
10 January 2009 23:54
Da, am vazut la Ikea, Cora - sunt mai scumpe dar isi merita pretul8D
07 October 2009 19:57
Vreau sa-mi cumpar un aparat de gatit la abur,dar n-am gasit decat din plastic.Adica fierbi si plasticul cand gatesti.Nu exista si altele,din inox de exemplu?Daca da , spuneti-mi ce marca,si unde se gaseste.
Multumesc!
15 October 2009 18:34
Salutare Dn.Nelu,

Scuze pt raspunsul intarziat, am fost plecata putin din tara. Zilele astea voi cauta varianta de inox a aparatului de aburi sau ceva asemanator - sa mai urmariti forumul.

O zi bunasmileys with beer
17 October 2009 20:59
Am cumparat un streamer din inox,dar cu un singur etaj , si am gatit in el de doua ori.Este OK.Insa este pe gaz.Daca ar fi unul electric cu mai multe etaje , ar fi super.
19 November 2009 08:44
Cu mai multe etaje este cel din plastic si este pe curent
19 November 2009 09:03
Da, nu am vazut din astea de inox. Mai nou am vazut varianta cu vasele Zepter, ce parere aveti despre ele?

M-a incantat mult prezentarea lor, acum poate cineva le foloseste si ne zice o parere.winking smiley
19 November 2009 15:11
eu cand aveam cam 15-16 ani am fost la o prezentare de vase Zepter si mi-a placut modul in care puteai sa gatesti in ele,sunt foarte bune iar mancarea este foarte sanatoasa si eu mi-as dori sa am dar sunt prea scumpe pentru buzunarul meu
daca ai bani incat sa-ti permiti sa-ti cumperi,nu ezita,deci merita
07 January 2010 20:43
Buna, am vizualizat tortul lapte de pasare, arata bine-felicitari.A-ti mentionat ca puteti da detali-sugesti de unde se poate cumpara punga de cofetarie-de ornat torturi.Caut de mult timp ceva de calitate si inca nu am gasit.V-as fi recunoscatoare.
10 January 2010 12:42
Buna tuturor,

Sunt noua pe acest site, am ramas foarte placut impresionata ca, spre deosebite de alte site-uri culinare, retetele nu contin foarte multe ingrediente de care nu auzi decat la televiziuni americane smiling smiley si sunt chiar usoare si accesibile tuturor.
Recent mi-am achizitionat un vas roman, pe care il folosesc colegii mei de ceva vreme si au chiar si un site unde posteaza ce mancaruri au mai facut. Acesta poate fi folosit in locul oricaror alte vase care se introduc la cuptor si pastreaza aroma legumelor, carnurilor, etc. Se gaseste in supermarket la 35 - 40 lei si credeti-ma cei care l-au folosit au ramas fideli acestuia smiling smiley. Acuma nu stiu....sa vedem si eu ce impresii voi avea.
11 January 2010 20:10
Salut Giulia, punga de ornat torturile am luat-o de la un magazin din Bucuresti, care vinde produse Wilton. Recomand sa iei o punga de plastic, a mea este din silicon, si varful de ornat sa fie unul mai mare pentru ornare torturi pe lateral. Sa-mi spui daca esti din Bucuresti si iti explic cum ajungi la magazinul ala.
Daca nu esti din Bucuresti, este un site pe net, care vinde produse Wilton, pungi de ornat am vazut numai din plastic, dar nu am cautat atent. Iti dau link-ul si te uiti bine pe ele.
[www.bbsuperimport.com]

Elena, am auzit si stiu foarte bine vasele romane, sunt foarte bune. PLanific si eu in viitorul apropiat sa achizitionez unul
15 March 2010 09:27
eu am gasit intr-un magazin o seringa de ornat toturile, ce-i drept nu foarte calitativa, dar si pretul a fost pe masura, cam 5 lei. Am ornat tortul "lapte de pasare" cu aceasta seringa si am fost foarte multumita. Are mai multe varfuri si am putut scrie si text foarte frumos.
Una
02 May 2010 16:42
Lena, vreau sa te intreb ceva...nu am stiut unde sa postez, asa ca o fac aici. Mi-am cumparat un vas termorezistent, yena, si nu stiu cum sa il folosesc....mi-e sa nu se sparga la cuptor...cum procedez, il pun in cuptorul incalzit, rece si sa incalzeste el pe parcurs...?sau cum...? vreau sa fac un desert si nu vreau sa stric totul....scuze pt intrebarile prostesti dar sunt la inceput in ale bucatariei..
04 May 2010 21:21
Salut,

Vasele de sticla se folosesc la fel ca si cele normale, il ungi cu ulei sau ce vrei tu, torni aluatul sau pui mancarea pt gatit si pui la cuptor la temperatura normala de copt. Nu-ti face griji tine foarte bine, se strica doar daca o scapi josspinning smiley sticking its tongue out
Una
06 May 2010 00:26
Multumesc pt raspuns. te pup
22 May 2010 20:16
Va rog din suflet sa ma ajuta-ti cu un sfat... de unde pot cumpara( inchiria )un suport pentru un tort de nunta cu o greutate de cca.30-35kg?(Mangalia,Constanta)
22 May 2010 21:34
Sorry Anita, chiar nu am ideeeye rolling smiley
08 August 2010 19:04
eu mi-am cumparat produse Tupperware, au si un sprit de ornat foarte bun, apropo de intrebarea Giuliei, si de asemenea au si vase speciale pentru microunde. Cine este interesat, poate sa imi scrie: lena_r12@yahoo.com
Doar utilizatorii inregistrati pot posta mesaje in acest forum

Click aici pentru a intra in contul tau