Retete la cuptor

Retete la cuptor

Cauti dupa "retete la cuptor"? Am creat aceasta pagina deoarece foarte multe persoane cauta dupa "retete la cuptor". Astfel am facut o selectie de retete, care sa te ajute sa gasesti "retete la cuptor".

Retete la cuptor pe forumul nostru

Fursecuri cu unt de arahide Spider Style Pentru fursec (5 bucati): - 1 lingura de unt (15g) - 1 lingura de zahar brun - 1 lingura de unt de arahide - 3 linguri de faina integrala - 1 ou - vanilie - 1/4 lingurita praf de copt - un praf de sare Pentru decor: - bomboane - sticks-uri [...]
Am auzit de mult de aceasta reteta si tare greu am gasit-o. Veta Biris m-a lamurit in final la o emisiune unde a facut-o. Va scriu cum am facut eu:1,5oo kg.de cotlet de porc,1-2 verze depinde de marime (eu am facut si cu alba si cu murata,separat,nu amestecate) ceapa,ulei.pasta de rosii,cimbr[...]
Va rog sa ma invatati cum sa fac o rata intreaga la cuptor. As vrea sa o marinez cu o seara inainte cu ceva sa iasa carnea mai frageda si as vrea sa iasa rumena, cu pielea crocanta si aurie. Habar nu am ce condimente merg la carnea de rata, cat sa o tin la cuptor....Ce garnitura ar merge? Multumesc.
Buna Vali, Multumesc mult de aprecierea site-ului, ref. la produse de curatat - nu folosesc nimic special - Cif si produse de curatare de la Amway pt cuptor, tigai si cratite. Tigaile le schimb periodic pentru ca se deterioreaza suprafata, oricat de buna ar fi - cam la 1 an sigur trebuie sa-mi ia[...]
Salut! As vrea sa fac un tort curcubeu diplomat dar nu stiu sigur ce sa fac... toate retetele de tort curcubeu pe care le-am gasit sunt gen pandispan,se coc la cuptor. mie imi place tortul fara blat copt,diplomatul dimplu.. daca aveti o idee va rog mult mult mult sa o impratasiti:*
Buna, va dau o reteta minunata de chec, este atit de fin ca se topeste de pe farfurie intr-o clipa. Ingrediente: 1 ou 3/4 pah de zahar (pahar de 200ml, va fi utilizat pentru toate ingredientele) 1 pah iaurt/chefir 1,5 pah faina 10gr praf de copt ____________ 3/4 pah zahar 1 plic zahar van[...]
Buna. Va scriu si eu o reteta care mie imi place foarte mult si se face foarte repede. Va trebuie: -5 oua -o cana zahar -o jumatate cana ulei -o cana si jumatate faina -o lingurita scortisoara -o lingurita bicarbonat stins cu otet sau lamaie -o lingurita amoniac stins cu otet sau lamaie -10[...]
Buna Lena, sunt Eduard si am 18 ani. Practic culturism de ceva vreme. Nu vreau sa particip la competitii, ma intereseaza doar sa fiu sanatos si sa arat bine. In acest sport, pe langa antrenament, odihna si pauza, rolul poate cel mai important il joaca alimentatia. Pentru cresterea masei [...]
Eu voi face urmatoarele preparate: piftie de curcan,caltabos,ciuperci umplute cu brz si marar,rulada cu spanac,rosii umplute cu salata de vinete(acestea sunt aperitive) APOI:Muschi de porc umplut cu ciuperci cu garnitura de cartofi aromati la cuptor si ardei copti Desert:V[...]
Salut, Nu am mai apucat de mult sa "ma laud". Acum am ceva timp si am descarcat pozele care asteptau de mult in aparat asa ca profit de ocazie. Am fost tare mandra de mine cum mi-a iesit de am apucat sa pozez urmatoarele: 1. Ficatei la cuptor cu cartofi cu rozmarin 2. deliciosul "Strudel" de cur[...]
Buna, Astăzi eu am făcut curățenie și fratele meu s-a ocupat de mâncare. A făcut șnițel din piept de pui cu ceva praf din ăla la plic. :)) Și niște cartofi la cuptor, tăiați cubulețe, cu ceva condimente peste ei. Cam nesănătos, știu... Și cam tip fast-food. Dar nu am comentat nim[...]
Buna! Va prezit o reteta usoara de post: Ingrendiente: -cartofi albi 1 kg -apa pt fiet cartofii -verdeturi pt salata (eu am avut lobada rosie, 2 maini mari de frunze de spanac, ceapa verde, ridichi rosii), dar puteti pune orice verdeturi aveti, salata e oricum delicioasa si sanatoasa -sare [...]
Sotul meu avea pofta de pizza si m-am conformat :-)) , chiar daca pozele nu sunt foarte reusite pizza a fost f buna, recomand cu caldura sa o incercati. Ptr inceput luam aluatul de pizza , se poate face si in casa cu faina, sare, drojdie so in varf de zahar o cana apa calduta , insa mi-a fost pu[...]
Acum 3 ani m-am trezit in situatia ca trebuie sa fac coliva si nu stiam cum. Mama o facea foarte buna, dar nu am vrut niciodata sa stau langa ea sa vad cum. Sunt multe retete pe net si cum nu aveam timp sa testez, am cautat in agendele ei si i-am gasit reteta pe care o aplic cu succes de atunci. In [...]
Azi am facut un adevarat maraton culinar. Surprinzator, totul a iesit foarte bine, chiar daca 2 retete au fost la prima incercare. Am facut asa: Paine din faina de secara si neagra, la masina de paine Hummus picant cu seminte de pin Supa-crema de linte Legume la cuptor cu crocant de paine Malai[...]
azi am facut o reteta noua am gasit-o intro revista,eu locuiesc acum in Germania si pot sa spun ca a avut mare succes la ziua soacrei mele si a fost foarte apreciata ... Brillen mit Schinken adica Ochelari cu sunca avem nevoie de : 150g sunca afumata 150g branza de vaci 100g cascaval [...]
de cate ori am ridicat tava mai sus mi s- a ars mai abitir. acolo e caldurica cea mai mare.desi am cuptor "jmeccher" iti jur ca tanjesc dupa cuptorul bunicii.sau cel putin al mamei. unde facea chec, negresa sau mai stiu eu ce placinte prajituri si fripturi si nu isi mai punea problema hartiei de cop[...]
I-am facut si eu...sunt de efect...se fac repede...decupajele pot fi lipite cite 2 cu crema de cioco sau nutela..eu inca nu am apucat...ca un sfat, lasati-le la cuptor pina se topeste bomboana, nu mai mult ca se intaresc.... inspiratie: http://cantboilanegg.blogspot.com/2011/02/biscuiti-vitralii.[...]
Salut Nici eu nu fac rantas, il consider cea mai nociva parte a retetelor romanesti. Imi place mazarea foarte mult, mama o facea foate gustoasa, cred ca o baga si la cuptor, dar cat a trait nu ma interesa bucataria asa ca nu ii stiu secretele, acum trebuie sa ma descurc singura. Cum toate retetele[...]
Problema nu este in hartia de copt, cel putin la cate am incercat eu nu are nici o importanta. Ai grija la cuptor, si anume la partea de jos - ridica eventual tava cu o treapta mai sus. Si daca folosesti hartie de copt nu mai pune ulei.
ajutati-ma si pe mine, va rog cu ceva sfaturi. de cate ori gatesc ceva la cuptor pe hartie de copt, se arde.daca nu se arde nu se face bine. nu dau focul mare, nu fac baie de ulei. ce imi scapa? am incercat de la cartofi la chiftelute sau pui crocant. este vreun secret? ce trebuie sa fac? multum[...]
Ingrediente 2 fileuri mici de peste alb (eu am folosit tilapia) 1/2 pahar de branza Parmesan (rasa) 2-3 linguri de maioneza 1 lingura de suc de lamaie 1/2 lingurita de busuioc uscat (basil) 1/2 lingurita de ceapa praf (onion powder) 1/4 lingurita de sare de telina (celery salt) piper negru[...]
Eu am mai gătit: - ficăței la cuptor - varză călită - ficăței prăjiți cu piure de cartofi {Goody}
am la cuptor o budinca de cartofi noi.........si dupa cum arata, cred ca e si gustoasa am mai facut o negresa, simpla, pufoasa, siropoasa si cu glazura de ciocolata budinca o sa o postez la reteta, ca am facut poze, iar negresa o am doar in ''produs finit''
Duminica am facut peste. O mamaliguta mare si bunaaaa, tot timpul cand pregatesc mamaliga, adaug doua cuburi de unt cand incepe sa se lege. Asa deci cum iti spuneam: Am facut creveti la tigaie cu rulouri de salau cu surimi, Creveti se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi se asaza intr[...]
Piept de pui umplut cu cascaval si sos bechamel -cativa piepti de pui (in functie de persoane si de cat de mari sant pieptii) -cascaval (in functie de cati piepti) -smantana 150 gr -ulei de masline 2 linguri -unt 100 gr -sare , piper -o lingura faina *pieptul de pui se taie filete , se[...]
Ciorba de fasole si pentru cei care nu tin post: cartofi cu carne la cuptor. Ce gatiti pentru Bunavestire? Eu ptr cina o sa fac peste cu mamaliga si mujdei. Dar as vrea sa fac ceva cu peste si ptr micul dejun si pranz :)) Ptr micul dejun niste tartine cu sprote si lamaie.. inca nu sunt sigura,[...]
Zilele astea am facut bors cu varza si sfecla rosie, de post. Printre altele a mai mirosit a omlete ( sotul nu tine post), a cartofi fierti in coaja, cu unt si sare ( la dorinta Ameliei) si a paste litere cu unt. Pe la socri s-au mancat (de catre unii ) cartofi cu carne la cuptor si de altii: fa[...]
Eu fac nucusoare si piersici dupa aceasta reteta, ies destul de multe si sunt foarte gustoase. Ingrediente Pentru aluat:: zahar 100 g , ulei de floarea soarelui 125 ml, Oua 3 buc praf copt 5 g(jumatate de pliculet) sau bicarbonat stins cu otet amoniu pentru prajituri 7 g (un pliculet, pentr[...]
http://i56.tinypic.com/1zvz8kk.jpg http://i54.tinypic.com/w7le6e.jpg http://i51.tinypic.com/nfjswj.jpg http://i52.tinypic.com/v2tmo9.jpg http://i54.tinypic.com/34xqcrn.jpg http://i53.tinypic.com/2j1x5sk.jpg Reteta am preluat-o de pe culinar,cand a postat-o o forumista mi-am[...]
Sunt de acord cu ce-a zis Spiriduena. Tatal si sora mea beau, la fel, apa inainte de mese si spun ca se simt mult mai bine (tata avand ceva probleme de sanatate), asa ca o sa incerc si eu. Nu am mare nevoie sa tin regim, diete, dar nici nu sunt adepta lor si la cat sunt de pofticioasa, nici nu cr[...]
Amalia, este buna de pus si la cuptor - asta daca ai luat din aia mai adanca.
O reteta de familie care imi aduce aminte de copilarie este cea de CHEC. Checul mamei, care il facea aproape in fiecare sambata( asa era traditia ...in fiecare sambata se facea mai intai curatenie, apoi mancare pentru tot weekend-ul si la urma ceva dulce).{viseaza} CHEC : - 3 oua - 250 ml lap[...]
Buna, eu am gatit ieri legume ...conopida, broccoli si morcovi gratinate la cuptor...si Trufe care le-am postat la "Retete probate" {bun} .
Cred ca cel mai bun orez pentru preparat cu lapte este cel cu bobul rotund. Eu il fierb la cuptor dupa urmatoarea reteta: o parte orez si 3 parti apa. Cand scade apa torn orezul peste 1 litru de lapte indulcit cu vreo 4-5 linguri de zahar si-l mai fierb vreo 10 minute. La final adaug scortisoara. [...]
Buna! Am nevoie, te rog, de un sfat. Orice prajitura,chec fac mi se lasa. Mentionez ca toate ingredientele sunt la temperatura camerei, verific cu scobitoarea la expirarea timpului si daca e gata las usa cuptorului intredeschisa 15 minute, dupa care scot tava. Imi poti spune macar ce faina foloses[...]
Daca tot nu ai rezolvat problema poti pune direct pe cuptor o tava cu nisip. Dupa ce se coace nisipul (posibil sa faca ceva miros) nu vei mai avea probleme cu coptul neuniform.
INGREDINTE -15 OUA -1KG FAINA -1KG ZAHAR -1L FRISCA HULALA -3PLICURI GELATINA -1COMPOT ANANAS SI 1 PIERSICI -2 iaurturi de piersici danone -4 buc rulada de ciocolata sau cacao (cumparat de la 7 days)pt turnulete Se fac 2 blaturi dreptunghulare din albusul de ou batute spum asi se ad[...]
O, gabidari - pai asta-i banal de repede si simplu. Ma gandeam ca este atat de simplu ca nici pe site nu merita pus - se par ca gresesc. Dar pana il pun pe site iti spun repede cum il faci. Pui la fiert 1 cana de apa, cand incepe sa fiarba adaugi 1 cana de orez - lasa sa fiarba la foc incet pana [...]
Ei si daca vam pus reteta de pizza cu ton ,va pun aici ce am facut cu aluatul care mi-a ramas de la pizza ,doar ca nu stiu ce nume sa-i dau pt. ca la noi in casa are un nume indecent asa ca o sa-i spun : SANDWICI CU CREMWUSTI ingrediente : [...]
PIZZA CU TON Aceasta reteta este traditionala de cand lumea aici in Spania {Catalunya} unde locuim noi ,doar ca nu se numeste pizza ci :coc cu ton. Aluatul lor este la fel ca cel de pizza ,doar ca eu pun in plus doua linguri de margarina ,asa iese mai faramicios si crocant. 1 -ALUAT PIZZA 2[...]
Fetelor voi ce fel de condimente folositi pentru carnea de gratar sau pentru friptura la cuptor? Eu de obicei folosesc mix de condimente,gata cumparat cu mai multe tipuri de mirodenii. :)
FRIPTURA DE IEPURE CU LEGUME INGREDIENTE:- carne iepure ,4 cartofi,4 cepe mijlocii, 2 morcovi,1 dovlecel verde,100gr bacon{sau pastrama}afumat,ulei de masline ,sare , piper -un iepure{eu aici in poza am avut doar pulpe de iepure} ,puteti pune si[...]
ANASONUL Este numit si chimen dulce, o planta pitica , anuala, din aceeasi familie cu patrunjelul. Folosit in bucataria din centrul Europei, mai ales pentru aromarea painii, in timp ce in India se foloseste la peste.Turcii il folosesc la rakiul lor traditional iar francezii il folosesc la prajit[...]
interesanta reteta! eu stiam ca se fac clatite normale si se umplu cu o compozitie formata din ciuperci, ceapa, verdeata - toate calite! apoi se pun intr-un vas pentru cuptor se rade cascaval si se da la cuptor vreo 10-15 minute dar reprajite om ulei.......nu am auzit! poate e o reteta inventata[...]
Prajitura Raffaello Ingrediente-Crema: - 750ml frisca lichida - 700-750ciocolata alba(cu ciocolata mai multa iese crema mai tare) - 1 pliculet intaritor de frisca - citeva picaturi de esenta de migdale sau lichior de cocos Mod preparare: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,s[...]
Fetelor, vad ca faceti poze la tot ce gatiti. V-ati facut si album cu poze? Si eu inainte faceam aproape la tot ce gateam. In timp am inceput sa fac mai rar. Poate din lipsa de timp... Lavi, pozele sunt apetisante si meniul divers :) . Noi ieri am mancat cartofi cu carne si busuioc, la cuptor[...]
oricum nu arata temperatura cuptorului dau cat cred de cuviinta....e aiurea
multumesc pentru raspunsurile rapide;)
Cred ca ar trebui sa pui tava cat mai sus posibil, am avut si eu asa minune - daca o lasam la mijloc si mai jos se ardea repede dedesubt. In plus ai grija cu temperatura cuptorului.
buna seara...am si eu o maaare dilema.... tot ce fac la cuptor se arde pe fund..ce fac gresit?? oare dau focul prea mare ..trebuie pusa tava mai sus? sau e varza cuptorul.......probabil ca las mai mult de cat trebuie orice la cuptor de frica sa nu se fi copt bine....habar n-am..se face dedesupt mai [...]
Frumoasa listuta ta Lavi!imediat vin sarbatorile si care mai de care vom face ceva bun, sa fie masa plina cu bucate de sarbatori!(:P) Deci eu ma gandeam, impreuna cu soacra mea sa facem de craciun: -aperitive salata de boeuf,rulouri cu sunca,ma gandeam sa incerc si aceasta reteta a Lenei Vol-au-[...]
Ar trebui sa fac si eu o listuta pentru sarbatori! E primul an in casa noua si as vrea sa fie mai special! Ma gandesc la - aperitive : icre, chiftelute, ciuperci cu maioneza, vinete, pasta de branza, pasta de ton si lista ramane deschisa. - sarmale in foi de varza - poate fac cateva in foi de[...]
Lena, am gasit si eu varza dintr-asta, este tratata chimic, ca sa creasca mai repede. Am luat si eu aseara ca sa fac cu coaste la cuptor, sa o vad pe asta.
Da, neaparat sa pui si poza si reteta! Si sa-mi spui cum faci placinta de dovleac cu foi de placinta, eu nu am facut niciodata :) Noi am avut in we cartofi la cuptor cu pulpe de pui, cu muraturi asortate bineinteles. Am facut si cateva aperitive pt ca am avut musafiri mai pe seara - oua umplute, s[...]
Pai varza..ca toata lumea.Doa ca nu prajesc nimic din cauza de bila.. Intr-un strop de ulei cu un strop de apa,inabus carnea taiata cuburi mai mari,adaug ceapa tocata,apoi morcov,cand e moale ceapa pun si varza proaspata tocata ,adaug apa,o foaie de dafin,cand e aproape gata pun suc de rosii sau bu[...]
Am zis si eu sa fac ceva mai multa mancare, sa fie pana ne mutam - deci, o salata de surimi cu porumb si oua, pate de pui si paste cu pui la cuptor - ah da si aveam la desert mere coapte cu scortisoara.
Pizza Turnata Ingrediente pentru o tava de aragaz: 10 oua 1 cutie de ciuperci 1/2 baton salam sau ce mezel aveti prin frigider masline 1 cana suc de rosii 1 cana de faina 1 rotita mica de cascaval sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale bine, se adauga toate ingredientele tocat[...]
MUSACA DE CONOPIDĂ Ingrediente: 1 conopidă frumoasă, 500 g carne tocata (dupa preferinte), 1 ceapă, 3 linguri unt sau untură, 1 ou, sare, piper, 2 linguri pesmet. Conopida se rupe buchetele, fără cotoare, se spală şi se fierbe pe jumătate în apă cu sare. Se scurg de apă. Se pr[...]
Pentru ca n-are rost sa mai deschid si eu un subiect cu prajituri, o sa scriu aici o reteta delicioasa! Prajitura Snickers Ingrediente: 6 oua, 2oog zahar pudra, 1 praf de copt, 200 g nuca macinata, 2 linguri faina, 200 g zahar tos, 200 g nuca prajita, 1 margarina , 200 g ciocolata alba si [...]
Buna! Am nevoie, te rog, de un sfat. Orice prajitura,chec fac mi se lasa. Mentionez ca toate ingredientele sunt la temperatura camerei, verific cu scobitoarea la expirarea timpului si daca e gata las usa cuptorului intredeschisa 15 minute, dupa care scot tava. Imi poti spune macar ce faina foloses[...]
Negrii in camasute albe 2 Avem nevoie de: 11 oua 680 g zahar praf de copt amoniu pt prajituri 50 g faina 2 linguri de cacao 1 pachet de unt 1 l frisca 1 lamaie Blat: 5 galbenusuri se freaca cu 180 g de zahar, se adauga 1/2 praf de copt + 1 varf de cutit de amoniac pentru praj[...]
Lena, pentru nimic! Daca incerci reteta, te astept cu impresii. :) Scuze, ieri n-am reusit sa-ti mai raspund. Sa le luam pe rand: Vinetele le coc pe aragaz (am copt o singura data la cuptor si nu mi-au placut, nici nu le-am folosit la zacusca, am facut o salata din ele; nu stiu, mie imi plac m[...]
Multumesc mult Maria pt reteta, chiar as vrea s-o incerc. Vreau sa te intreb doar, vinetele si ardeii ii coci pe aragaz? sau la cuptor? Si inca ceva, daca ai vreo reteta buna si verificata de castraveti in otet, sa fie un pic dulci, acrisori. Te pup, si multumesc pentru activitatea pe site. Le[...]
Zacusca Ingrediente : - 9 kg vinete, - 2 kg ardei capia, - 4 kg rosii, - 3-4 cepe mari, - 750 ml ulei, - sare, foi de dafin, piper (si boabe, si macinat, dupa gust), - conservant. Mod de preparare: Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se taie si s[...]
Am spus si mai inainte ca nu se posteaza retete in comentariile de la retetele de pe site, toate propunerile voastre va rog sa le puneti pe forum. Mai jos reteta utilizatorului Mavi 1962 - pe viitor le voi sterge fara a le copia in forum, acum fac o exceptie. Mavi1962 (29 august 2010, 14:44) P[...]
Salut, Vasele de sticla se folosesc la fel ca si cele normale, il ungi cu ulei sau ce vrei tu, torni aluatul sau pui mancarea pt gatit si pui la cuptor la temperatura normala de copt. Nu-ti face griji tine foarte bine, se strica doar daca o scapi jos(:P)
Lena, vreau sa te intreb ceva...nu am stiut unde sa postez, asa ca o fac aici. Mi-am cumparat un vas termorezistent, yena, si nu stiu cum sa il folosesc....mi-e sa nu se sparga la cuptor...cum procedez, il pun in cuptorul incalzit, rece si sa incalzeste el pe parcurs...?sau cum...? vreau sa fac un d[...]
"Din secretele bucatariei manastiresti" – Cozonacul de pasti ( de Maica Sofronia ) ---------------------------------------------------------------------------------- Ingrediente: 1 kg. faina, 20 galbenusuri de ou, 5 albusuri, 1 lingurita rasa sare, 300 g. zahar, 1 pahar si 3/4 unt propaspat, 1 [...]
Buna tuturor, Sunt noua pe acest site, am ramas foarte placut impresionata ca, spre deosebite de alte site-uri culinare, retetele nu contin foarte multe ingrediente de care nu auzi decat la televiziuni americane :) si sunt chiar usoare si accesibile tuturor. Recent mi-am achizitionat un vas rom[...]
Trebuie sa fii atenta in primul rand la temeperatura cuptorului, pentru ca daca nu se coace uniform sigura se lasa, in plus atunci cand coci un pandispan primele 15 min nu deschizi cuptorul. Apoi nu il scoti din cuptor, da il lasi sa se racoreasca in cuptorul cu usa deschisa. Sunt multe nuante aici,[...]
am si eu o mare intrebare de fiecare data mi se intampla atunci cand fac un blat sau o prajitura din blat orice as face la inceput imi creste foarte frumos atat timp cat e in cuptor dar cand o scot de acolo sau cand deschid usa cupotrului se lasa iar in mijloc se face ca o gaura dc oare ce as putea[...]
Eu am o intrebare..intrebatoare.. Am vazut aici o multime de retete de salate,nu am timp sa le iau una cate una..si mi-ar trebui niste salate facute cu peste,afumat,neafumat...orice fel. M-am hotarat sa fac ptr Craciun preparate specifice(borsuri,sarmale,fripturi) iar ptr revelion numai peste.In o[...]
am venit si eu cu o reteta improvizata, dar care a avut un mare succes: rulada de vita cu castraveti murati si morcovi Se ia 1 kg de muschi de vita, se bate bine ca pentru snitele - se poate taia in bucati mai mici sau lasata bucata mare - si se unge cu mustar, se da sare si piper. cativa morc[...]
RULADA CU GEM 3-4 oua 1 zahar vanilat 150 zahar 150 faina PREPARARE: se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face o crema spumoasa,se adauga zaharul vanilat si faina dupa care se torna peste albusurile batute spuma cu un varf de sare,se freaca bine pana se intrepatrund si incet pentr[...]
Prajitura buna de te lingi pe degete Azi am mai experimentat ceva :) 4 OUA 1 CANA SI 1/4 DE ZAHAR cacao 2 ZAHAR VANILAT 1 PRAF DE COPT 2 CANI FAINA ESENTA DE ROM ALUNE DECOJITE 1 CIOCOLATA SIMPLA CU LAPTE 3 LINGURI DE LAPTE 100 GR UNT PREPARARE: se separa ouale,se bat albusuri[...]
PRAJITURA GRATIOARE 750 gr de faina 3 oua 300 gr zahar 200 ml ulei(15 linguri) 2 plicuri zahar vanilat 1 parf de copt 1 vf de sare gem PREPARARE Se freaca ouale intregi cu zaharul ,zaharul vanilat,sarea,praful de copt dupa care se adauga uleiul LINGURA CU LINGURA (hai fie din 3 in 3 :[...]
Blat de tort sau pandispan 4 oua mari 2 zahar vanilat 1 praf de copt 1 cana de zahar 1 cana si jumate de faina 1 lg maricica de lapte 1 vf de sare esenta de rom coaja rasa lamaie PREPARARE: - se separa albusul de galbenus,albusul se bate spuma cu un vf de sare cu mixerul pana se intare[...]
Multumesc foarte mult! Astept si alte retete bune, cumpar si eu des revista Practic, am aici pe site vreo 2 retete din ea - Pulpele aromate la cuptor si Sufleul de praz - super bune ambele.:)-D
De Revelion a fost mai simplu, nu am decorat masa cu nimic:D. Ca aperitiv am facut salata cu rodii, peste cu salata de ridiche neagra si mere si oua umplute cu somon marinat Si piftie de pui, zacusca cu ardei copti, ficat de peste cu almette, salata cu surimi si porumb si carne in stil francez,[...]
Apropo, o reteta de sezon (adica si de post, ca e post acum) recomand pestele la cuptor care a aparut recent LaLena. Am facut pestele dupa aceasta reteta cateva zile in urma si .... a iesit asa de buuun!!! Si nu doar eu am ramas cu aceasta parere...E foarte usor, nu ingrasa ;) si e o solutie perfe[...]
Hai sa-ti aduc eu aminte de mancarea pe care o faceam acasa pe vremuri...:) Tin minte friptura "de firma" a bunicii, era cu castraveti murati (ai facut-o nu demult), mmmm...Cu siguranta se poate numi o reteta de familie, iti propun sa-i afisezi reteta.... Din aceeas categorie face parte si ciorba [...]
V-am redirecționat către site-ul web de pe desktop. Reveniți la site-ul pentru mobil.