Sunt bucuroasa sa va invit la un nou atelier de gatit, descoperim gusturi noi din produse simple! Comunicam si ne cunoastem intr-o atmosfera placuta, la un ceai/cafea si nu numai!

 

Dragii mei, ma bucur mult sa anunt deschiderea unei noi serii de ateliere de gatit! Dupa o pauza mai lunga in care am avut grija de Mariuca, fetita noastra mai mica, acum revin cu forte si idei noi, planuri mari, multe retete si gusturi descoperite, pe care abia astept sa le impart cu voi. Vreau sa gatim, vorbim,  dar si sa mancam bine, servim un ceai sau cafea, ne cunoastem si cu mare drag astept de la voi retete interesante, simple si gustoase.

Ne vom bucura de toate acestea in bucataria Tupperware, avem ustensilele cele mai frumoase si moderne, spatiul unde e simplu sa ajungeti din orice punct al Bucurestiului, frumos si curat.

De aceasta data atelierele vor fi cu o taxa simbolica de participare, de 30 lei (banii sunt pentru a cumpara ingredientele retetelor), pe care va rog s-o achitati in contul afisat mai jos. De acesti bani mancam pranzul impreuna si fiecare va avea cate un cadou marca Tupperware pentru acasa. Ceaiul si cafeaua sunt gratuite, deci eu zic ca merita :)

Va rog, veniti pregatiti sa gatim impreuna, va fi un atelier interactiv si chiar insist sa ne implicam cu totii in proces.

Atentie! Numarul de locuri este limitat!

Pentru a rezerva loc la atelier:

- va rog sa achitati 30 RON in contul IBAN: RO28INGB0000999905918668, Beneficiar: Elena Butuc, si numele persoanei pentru care se doreste rezervare.

- imi trimiteti un email pe [email protected], mentionati ca ati efectuat plata si pe ce nume - voi reveni inapoi pe mail-ul dvs cu o confirmare a platii si a participarii la atelier.

 

Atelierul nr.1 este Sambata, 15 octombrie, orele 11.00-14.00 la sediul si adresa de mai jos.

Nu uitati sa faceti rezervari!


Va propun urmatorul Meniu (inspirat de bucataria italiana):

- Paste de casa cu fructe de mare

- Paste cu Sos aromat de Rosii

- Gnocchi cu Sos Pesto

- Sos Marinara(il vom folosi la Paste si Gnocchi) dar e bun si pe paine!

Deserturi:

- Pizza la desert!

(Si chiar de 2 feluri, absolut fantastice si delicioase ambele)

- Si mai vedem, meniul ramane deschis pentru propuneri si sugestii!

Va astept cu mare drag!

Adresa este: Str. Halelor nr 5, etaj 1 sector 3, (langa banca RBS - vizavi de Tribunal, pe aceeasi parte cu hanul lui Manuc)

 

 

Comentarii

Top 10 comentarii din totalul de 87

tiki
tiki 29 Nov 2013, 08:34

Buna . Lena esti de admirat pentru ceea ce faci din toate punctele de vedere. Promit ca la urmatorul Atelier sa fiu si eu prezenta. Cred ca ai avut un consum psihic mare,dar acuma a trecut si trebuie sa te linistesti ca a trecut si sa ai putere sa ne incanti in continuare cu alte retete noi. Astept sa vad pe site retetele facute la Atelier ca nu am gasit decat Mousse au Chocolat. Si ceva poze nu ati facut? Poate le pui pe facebook. Pupici.

lena
Elena (lena) tiki 29 Nov 2013, 10:02

Sunt pozele pe facebook Sanda, intra pe pagina lalena de pe facebook si vezi un mic album acolo. Te pup si multumesc de mesaj!

lena
Elena (lena) 28 Nov 2013, 12:40

Da, asa-i - este frumos la suprafata dar este o mare munca de organizare si calculare detali. In forma de ieri parca simpla dar sa stii ca a luat ceva timp si eforturi, imi ia 2 zile sa-mi revin dupa asa o tensiune si efort psihic.

Prietenul tau trebuie sa se apuce cu mainile lui si sa aiba inititativa, atunci cand am invitat lumea sa ma ajute asta a fost intentia, sa va implic si pe voi, bineinteles nu pe toti o data. In mod normal eu acele retete le faceam singura intr-o ora, cu implicarea altor persoane a luat 2.5 ore, iar daca implic pe fiecare la rand, mai ales incepatori nu vor mai rezista ceilalti sa astepte.

Vezi ca aici sunt intre multe focuri si trebuie sa am grija cu toti - sponsorii sa-si primeasca loc si timp de publicitate, sa va arat voua ceva nou si deosebit, sa ma incadrez in timp, sa fie gustos si nici sa va plictisesc/dezamagesc.

Sunt constienta ca este loc intotdeauna de mai bine, dar acum pe moment astea sunt posibilitatile si ma bucur ca vi le pot oferi macar in asa forma.

Oricum o mare recomandare pt Andrei - nu astepta cineva sa te invete, ia cutitul in mana, greseste, strica mancare, alimente si sa vezi ca iese bine intr-un final. Retetele de pe site cu pasi iti vor fi de ajutor, doar sa vrei :)

scrisulici
scrisulici 28 Nov 2013, 12:28

Da, sunt deacord. Doar spuneam ca am venit eu cu alte asteptari.

 In imaginea mea "atelier" este ceva la care faci. Poate la un moment dat puteti organiza si un astfel de atelier, chiar si cu bani. Prietenul meu Andrei de exemplu, care a venit aseara, este un incepator dar foarte entuziast al gatitului, si si-ar fi dorit sa invete cum se toaca, cum se amesteca, cum se fierb ingredientele. Cred ca si el ar fi incantat de un atelier platit in care sa aiba ocazia sa faca efectiv aceste lucruri sub indrumarea cuiva. 

Pe de alta parte cred ca ne uitam cu totii prea mult la emisiuni gen Masterchef si ni se pare ca este simplu sa organizezi asa ceva (ceea ce este cu totul fals). :)

roberth
roberth 18 Oct 2012, 17:38

Nu am cuvinte sa spun cat imi pare de rau ca nu pot sa vin... eu lucrez non stop... mai am un job si, daca la primul mai pot sa ma invoiesc, la al doilea nu se poate. Sper sa fie o experienta placuta pentru voi si, poate cine stie, ne vom vedea data viitoare. 

ALEXANDRINA
ALEXANDRINA 18 Oct 2012, 13:28

As veni dar nu sutn in tara,imi pare tare rau ca as vrea sa te cunosc si nu sunt nici din bucuresti,sunt din targoviste as fi aproape dar nu sunt in tara,te pup si sa ai o zi frumoasa si spor la gatit te pup!!!!

mona30
mona30 07 Jun 2012, 21:46

abia astept sa particip ,cu drag

sara33
sara33 07 Jun 2012, 15:09

buna lena!distractie placuta azi la atelier!v-am pupat!

Geea
Geea 06 Jun 2012, 09:38

Buna Lena! La toate atelierele ai venit cu retete minunate . Nu pot lipsi nici de la acesta , care pare foarte apetisant. Abia astept sa ne vedem! Te pup!

lena
Elena (lena) 17 May 2012, 22:35

Va pup si aveti o fata foarte bravo - cuminte, frumoasa si cu bun simt!

Chiar ma bucur ca au ajuns, vazut si gustat mancarurile, neaparat le pun si pe site

muresanim
muresanim 21 Nov 2011, 08:41

este pt prima data cand regret tareeeee de tot ca nu stau in Bucurestisi tocmai pt ca mi-asi fi dorit mult sa particip indraznesc sa intreb daca crezi ca in viitor ar fi posibil sa organizezi asa ceva si in Cluj sau alte orase din tara

Arata toate comentariile