Kanape-uri cu Sprot afumat

Asta-i un aperitiv  pe care il stiu de acasa, intotdeauna o gospodina care se respecta are in casa 1-2 conserve de sprot afumat in ulei. Si daca trebuie un aperitiv rapid, gustos si aratos se faceau astfel de kanape-uri. Este preferatul multora, si la cat de simplu se face, la fel de repede se mananca primul de pe masa, chiar si cu alte mancaruri mai sofisticate acolo.

Ingrediente

sprot afumat in ulei(conserva de 160g)
1 buc
paine
1 buc
alegeti paine pentru toast sau cu miezul mai dens
unt
100 g
sau maioneza
rosii
2 buc
verdeata (marar, patrunjel)
1 buc
1 legatura, puteti adauga si ceapa rosie felii f.subtiri

Pasi de urmat

1

Taiati painea triunghiuri, daca nu este foarte densa la miez ar fi bine s-o uscati putin pe o tigaie.

2

Se unge fiecare felie cu maioneza sau unt.

3

Puneti pestele pe latura mai lunga a triunghiului.

In partea opusa o felie de rosie - aici am pus o jumatate de rosie cherry.

4

Infrumusetati cu verdeata si feliute de ceapa rosie dupa preferinta.

5

Si repede la masa cu ele :)

Pofta Buna!

Cantitate: 200 g ()
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min
Publicata:
Nota: 5 (1 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Stefy3
Stefy3 23 oct 2016, 11:12

Usor de pregatit,foarte gustoase si de efect.Le-am pregatit ieri,s-au mancat f.repede :)Felicitari,Lena!

Nota mea pentru reteta: