Pasta de oua cu branza si unt

Aceasta pasta de oua fierte am facut-o ca sa mai diversific meniul nostru la mic dejun, oua fierte mananca copii si asa, dar am incercat sa fac si vreo combinatie mai noua. A fost foarte buna, sincera sa fiu chiar nu m-am asteptat, anume adaosul untului a facut diferenta si chiar sa nu-l ocoliti. Este cantitatea relativ mica la cate sandwich-uri veti face cu toata pasta de oua.

Reteta initial a fost cu leurda verde proaspata, dar fiindca nu mai era sezon am pus ceapa verde. A iesit la fel de bine, puteti improviza si voi cu orice verdeata va place. In plus puteti prepara aceasta pasta de oua delicioasa si pentru aperitive interesante, combinata cu legume, painica, etc.

Ingrediente

Oua fierte
2 buc
Branza de vaci
100 g
alegeti branzica mai moale, oricare preferati
Unt
30 g
sa fie moale, la temperatura camerei
Ceapa verde
1 buc
1 fir
Sare
0.5 lingurite
dupa gust

Pasi de urmat

1

Ouale fierte le dati prin razatoarea mai mare si le  puneti intr-un bol mic.

2

Adaugati branzica si untul moale.

3

Tocati verdeata cat mai marunt posibil si o puneti in bol impreuna cu sarea.

4

Amestecati bine cu o furculita, mai potriviti de sare daca e nevoie.

5

Se poate servi imediat sau dupa ce mai sta la frigider.

Pofta Buna!

Cantitate: 300 grame
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Publicata:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

eduardu
Eduardu (eduardu) 15 iul 2017, 21:28

Chiar cautam sa diversific micul dejun! Cu marar si ceapa verde si o lg de smantana ca era cam uscata branzica mea. Am gustat si e foarte bun! Abia astept sa papam dimineata!

Multumim pt idee!

Poza mea pentru reteta:
Natali
Natali 17 iul 2017, 17:28

Nu va fie frica de unt! Este foarte sanatos si da satietate. Super reteta, am s-o incerc si eu neaparat!