Rulada cu omleta si piept de pui

Un aperitiv neasteptat de bun, l-am facut doar din curiozitate dar mi-a placut atat de mult ca sigur il voi mai face si cu alte ocazii. Cel mai important este ca se prepara super repede, cu ingrediente simple si arata foarte bine la o masa festiva.

Ingrediente

Piept de pui
1 buc
Oua
3 buc
Maioneza
200 g
Faina
3 linguri
Nuci
30 g
Patrunjel verde
1 buc
adica 1 legatura

Pasi de urmat

1

Puneti la fiert  pieptul de pui, cand incepe sa fiarba faceti focul mic si lasati 30-40 de min. Apoi il scoateti pe o farfurie si lasati sa se racoreasca.

2

In acest timp pregatim omleta pentru rulada.

Intr-un bol puneti 3 linguri de maioneza, 3 oua, 3 linguri de faina si un praf de sare. Bateti bine cu telul pana se omogenizeaza.

3

Aici vedeti cum arata aluatul pentru omleta. Din aceasta cantitate am facut 2 omlete, mi-a ajuns exact pentru o masa festiva.

4

Incingeti o tigaie unsa cu putin ulei, turnati jumatate din cantitatea de aluat si lasati la un foc mediu pana se rumeneste.

5

Apoi o intoarceti atent cu o paleta si o mai rumeniti putin si pe cealalta parte.

6

Scoateti omleta pe o farfurie si lasati putin sa se racoreasca. La fel o preparati si pe a 2 -a.

7

Acum pregatim rulada finala astfel.

Luati o omleta, o ungeti cu putina maioneza, dupa preferinta puteti adauga si usturoi pisat in ea.

8

Maruntiti un pic carnea de pui si o puneti peste maioneza. Peste ea presarati nucile maruntite si ele.

9

Patrunjelul il tocati marunt si presarati pe restul ingredientelor.

10

Rulati bine totul si la fel preparati a 2-a rulada.

11

Apoi inainte de a servi rulada o taiati si infrumusetati cu verdeata preferata.

Este super delicioasa. Imi parea foarte rau atunci ca am facut doar 2 rulade, s-a mancat foarte repede si bine.

Pofta Buna!

Cantitate: 1 kilogram (2 rulade)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 60 min
Publicata:
Nota: 5 (8 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Top 10 comentarii din totalul de 22

Michelle33
Michelle33 14 oct 2016, 03:19

Fenomenala rulada aceasta, nu cred ca exista sarbatoare la care sa nu o fac ! Extrem de apreciata si gustoasa, doar ca eu omogenizez bine umplutura pe care o folosesc sa umplu ruladele. O reteta foarte, foarte reusita ! Felicitari si multumesc mult !

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Costache Corina Maria
Costache Corina Maria 21 dec 2015, 20:43

Are ceva dacă nu am pus nuci?

lena
Elena (lena) Costache Corina Maria 21 dec 2015, 20:57

Nu, e dupa preferinta.

denilu
denilu 28 mai 2015, 20:03

Draga Lena, as vrea sa prepar si eu aceasta reteta, dar ma intreb daca pot folosi doar smantana in loc de maioneza?

lena
Elena (lena) denilu 29 mai 2015, 15:11

Da, sigur.

dianushka8526
dianushka8526 18 oct 2013, 09:03

Am facut si eu aseara aceasta rulada,dar am inlokuit maioneza cu un sos cu gust de mustar(pt ca nu aveam maioneza in kasa ).Nustiu cum e gustul ei natural dar a mea a fost tot buna.Putin kam uscatica ca se desprindea ruloul.Neaparat am s-o mai incerc si cu maioneza.

Poza mea pentru reteta:
tiki
tiki 17 sep 2013, 22:45

Buna. Cand imi bag "nasul",comentand cate ceva, regret. Dar cum ti-am spus esti o adevarata DOAMNA.. Mi-a ramas putina maioneza si nuca de la Rulourile de vinete...si am dat de reteta asta,dar am facut numai 1/2 de portie.2 oua,nu puteam 1,5..etc,si mi-a iesit omleta cam groasa.  Si maoineza cam putina (am pus 1 lingura de smantana)  Dar buna Nici pui nu am avut si am pus vreo 3 feluri de mezeluri si a fost  ok. O enigma, nu stiu unde a disparut pana sa fac poza.!!!!

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Galia
Galia 22 nov 2010, 22:23

Am facut-o anul trecut la ziua de nastre a sotului, s-a mancat foarte bine, neaparat o fac si anul asta

Nota mea pentru reteta:
amalia80
amalia80 05 nov 2010, 10:36

O reteta super rapida si deosebit de ingenioasa. Am imbunatatit alautul omletei cu 1 lingura de mustar, 1 de faina de orez si ceva piper. Gratie cratitei extralarge de la Tefal mi-a iesit o foaie de toata frumusetea. Am intors-o pe o farfurie si-apoi am aruncat-o iar in tigaie ca sa nu o rup. Sunt foarte mandra de rezultat!

Nota mea pentru reteta:
claudia1976
claudia1976 05 oct 2010, 20:02

Usor de preparat si delicioasă. Perfectă pentru orice gurmand :) .

Nota mea pentru reteta:
Emma
Emma 28 sep 2010, 10:45

Se poate folosi o maioneză Tupperware?

Nota mea pentru reteta:
Crista
Cristina Sabau (Crista) 26 sep 2010, 08:47

un aperitiv delicos si usor de facut! am facut si  eu ieri, si credeam ca-mi va ramane si pe azi ...dar m-am inselat.....felicitari inca o data lena !

Nota mea pentru reteta:
Arata toate comentariile