Ingrediente
●
Sare, piper alb
2 g
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ciupercile se curata de coaja, se spala si feliate se pun la prajit in 2 linguri de ulei
Pas 2
Ouale se bat bine impreuna cu mustarul
Pas 3
Adaugam casul ras pe razatoarea mare .
Pas 4
Adaugam si sunca de pui taiata felii subtiri si apoi cuburi mici.
Pas 5
Condimentam cu sare si piper alb dupa gust.
Pas 6
Turnam aluatul obtinut peste sunca topita in ulei. Nu va speriati daca prin topirea casului gras de oaie, omleta "se rupe". Este normal!
Cand omleta incepe sa se rumeneasca la margini taiati omleta cu paleta de lemn in patru si intoarceti fiecare pe rand fiecare parte. Dupa ce ati intors-o lasati-o un minut si apoi inchideti focul. Dupa 2-3 minute puteti sa o mutati in farfurie si sa o serviti.
Cantitate:
2 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: