Pui "Marengo"

Reteta pregatita la Atelierul 1 a fost un succes, surprinzator chiar si pentru mine, atat de simpla este reteta.

O sa vedeti ca avand ingrediente simple si rapide faceti o delicatesa care sigur o s-o mai repetati periodic si pentru familie si pentru musafiri.

Ingrediente

Pulpe de pui dezosate si fara piele
1 kg
puteti folosi orice carne, chiar si de porc
Faina alba calitate superioara
200 g
Pasta de tomate
100 g
Bulion de rosii
100 g
Smantana
100 g
Usturoi
3 buc
3 catei de usturoi pisati
Sare
1 lingurite
Piper negru
0.25 lingurite

Pasi de urmat

1

Intr-un bol puneti bulionul de rosii, pasta de rosii si smantana.

2

Adaugati usturoiul, sarea si piperul - amestecati toate sa fie un sos aromat si gustos.

3

Carnea se spala si se trece prin faina.

4

Adaugati sosul peste pulpele pregatite cu faina - amestecati bine totul, sa ajunga sos pe fiecare bucata de carne.

5

Puneti carnea cu tot cu sos intr-un vas adanc de cuptor.

6

Acoperiti vasul cu capac sau folie de aluminiu si il puneti la cuptor preincalzit, la 180-200 de grade pentru 30-35 de minute.

7

Dupa acesti timp scoateti capacul sau folia si mai alsati 10 minute la cuptor.

8

Serviti carnea cu orice garnitura preferati, noi am avut niste couscous simplu.

Pofta Buna!

Cantitate: 1 kg (4-5 portii)
Timp de preparare: 45 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min
Publicata:
Nota: 5 (6 voturi)

S-ar putea sa-ti mai placa

Programeaza-te pentru o prezentare Tupperware

Produsele Tupperware sunt deosebite si foarte originale. Sigur n-ai mai vazut asa ceva in alta parte. Merita sa le vezi in actiune, mai ales ca nu te costa nimic. Mai mult decat atat, castigi produse gratis. Programeaza-te la o prezentare de produse Tupperware. Poti sa inviti prezentatorul Tupperware chiar si la tine acasa!

Nume Varsta ani
Telefon Email
Unde locuiti (localitatea)?
Doriti sa vedeti o prezentare Tupperware fara sa aveti nici o obligatie?

Comentarii

Top 10 comentarii din totalul de 17

Melanie
Melanie 13 dec 2015, 13:01

Delicios! De ce nu mai pot incarca poze?

Nota mea pentru reteta:
anca2015
anca2015 02 sep 2015, 22:32

O reteta pe care o voi repeta. Imi place ca a iesit fraged atat puiul, cat si porcul :)

Nota mea pentru reteta:
The1with2hearts
The1with2hearts 29 ian 2015, 12:27

Asa ma gandeam si eu sa fac...si tocmai mi-ai confirmat!Am sa incerc aceasta reteta>Sigur o sa iasa buna!Am urmat multe retete de pe site-ul tau si intotdeauna au iesit super!Multumesc.

AMV
Adriana (AMV) 11 apr 2012, 22:17

L-am facut si eu. In loc de pasta de tomate si bulionul pe care nu le aveam am folosit un sos, abia astept verdictul la degustare.

Poza mea pentru reteta:
Cori
Cori 23 dec 2011, 23:39

Alta reteta grozava de la atelier, care mi-a placut mult si am facut-o.  Merci

Poza mea pentru reteta:
lacra06
lacra06 14 dec 2011, 22:09

nu m-am asteptat sa fie atat de bun. cu siguranta am sa mai fac aceasta reteta.

Nota mea pentru reteta:
Sorin
Ionel Popovici (Sorin) 02 dec 2011, 18:30

Meniul de maine cuprinde aceasta reteta. Sunt sigur ca o sa le fac o mare surpriza alor mei

Nota mea pentru reteta:
rody
rody 02 dec 2011, 16:30

Lena, eu am pregatit din toamna bulion din rosii si ardei kapia. Am folosit la pui si a esit super delicios!  Pupici  Lena  

Nota mea pentru reteta:
Dana Ep.
Dana Ep. 01 dec 2011, 21:22

Am facut astazi aceasta reteta, insa cu pulpa de porc. A iesit delicioasa! Am mancat cu orez.

Nota mea pentru reteta:
elenush
elenush 30 nov 2011, 09:54

arata destul de bine,pare usor de preparat,cred ca am gasit meniul de duminica

Arata toate comentariile