Ingrediente
●
Naut fiert
200 g
din conserva sau fiert acasa - daca nu aveti si nu gasiti naut folositi fasole alba
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Ulei de masline
2 linguri
●
Lamaie
1 buc
sucul de la ea
●
Sare,piper
0.5 lingurite
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ceapa rosie se taie rondele si se stropeste cu suc de lamaie sau putin otet. Lasati 10-15 minute sa se inmoaie si marineze.
Pas 2
Ardeii se pot coace la cuptor sau pe grill, se decojesc si se pun in salata.
Sau... eu i-am taiat julien si i-am calit cu putin ulei pe tigaie - a fost la fel de delicios.
Pas 3
Si incepem sa adunam toate ingredientele intr-un bol - primul merge nautul scurs de apa.
Pas 4
Adaugati rosiile taiate felii, ardeiul calit, ceapa marinata si verdeata tocata marunt.
Pas 5
Si ultimele sunt maslinele feliate - puteti pune masilne simple sau calamatas - vor da un gust mai interesant.
Pas 6
Pregatim dressing-ul pentru salata - intr-un bol amestecati: uleiul, mierea, mustarul, usturoiul pisat, sucul de la jumatate de lamaie si sare,piper dupa gust.
Pas 7
Adaugati dressing-ul in salata, amestecati bine si potriviti daca mai este nevoie de sare.
Pas 8
O serviti cu orice mancare va place sau ca atare - este gustoasa si satioasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(2-3 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)