Ciorba de legume de primavara

O ciorba foarte bogata in legume si verdeata, deci sanatoasa, cu multe vitamine asa cum avem nevoie primavara.

Ingrediente

ceapa
1 buc
morcovi
3 buc
telina
50 g
pastarnac
2 buc
(mici)
dovlecei
2 buc
ardei gras
1 buc
cartofi
2 buc
(mici)
loboda
1 buc
(legatura)
salata verde
1 buc
leustean
1 buc
(legatura)
oua
2 buc
bors
500 ml
sare
2 linguri

Pasi de urmat

1

Pregatim legumele, le curatam si le spalam bine.

2

Tocam ceapa marunt si o punem in oala, umpluta jumatate cu apa, pe foc.

3

Adaugam imediat morcovii, pastarnacul si telina date pe razatoare.

4

Apoi merge si dovlecelul taiat cuburi.

5

Urmeaza si ardeiul gras taiat  mai maricel.

6

Punem si cartofii taiati asa ca pentru ciorba.

7

Dupa ce legumele au fiert, sunt patrunse, adaugam salata si loboda taiate fidelute.

8

Si imediat punem leusteanul tocat, borsul dat intr-un fiert separat si ouale batute. Potrivim de sare si dupa 5 minute oprim focul.

Cantitate: 6 buc (portii)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Publicata:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

van nuvel
van nuvel 27 ian 2015, 18:29

Buna

  Am FAcut aceasta ciorbita si mi a iesit f bune sotul super incatat. 

multumesc Lena