Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie

Placintele sunt slabiciunea mea, imi place sa le fac, sa le mananc si intotdeauna incerc sa invat variante noi si gustoase.

Acestea le fac de vreo 3-4 luni, atunci cand am chef de placinte, dar rapide si sa mai utilizez din iaurtul care expira prin frigider :) Sunt MINUNATE, chiar daca nu sunt adepta gatitului in ulei, nici nu va dati seama atat de fragede sunt si chiar nu sunt uleioase.

Stiam ca aluatul asta cu iaurt merge bine la Turte cu telemea, de exemplu, dar in placinte este si mai bun. Vi le recomand cu incredere, chiar sunt sigura ca va place la toata lumea - cine a gustat la mine au ramas f.impresionati.

Ingrediente

Lapte batut/iaurt/chefir
500 ml
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
Sare
1 lingurita
plus sare pentru umplutura, dupa gust
Faina alba calitate superioara
500 g
aproximativ
Ulei de floarea soarelui
200 ml
Branza de vaci
1 kg
-sa fie branza mai uscata; -eu mau adaug si putina telemea de oi pentru un gust mai bun, dar nu este obligatoriu;
Oua
2 buc
Ceapa verde
1 legatura
Marar verde
1 legatura

Pasi de urmat

Pas 1

Intr-un bol turnati iaurtul, adaugati sare si bicarbonat de sodiu - amestecati si lasati 10 minute la o parte.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 1
Pas 2

Dupa acest timp adaugati faina si incepeti sa framantati aluatul.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 2
Pas 3

Amestecati mai intai cu o lingura pana se prinde faina - daca iese prea lichid si moale aluatul mai adaugati faina. Ar trebui sa va iasa un aluat moale, putin lipicios.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 3
Pas 4

Scoateti compozitia pe masa presarata cu faina si framantati usor pana obtineti un aluat uniform si moale.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 4
Pas 5

Impartiti aluatul in aproximativ 15 bucati egale.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 5
Pas 6

Pe masa presarata cu faina formati bile de aluat, le dati la o parte si le ungeti cu putin ulei.

Le lasati la odihnit vreo 25-30 de minute, nu trebuie acoperite, uleiul de la suprafata nu le va lasa sa se usuce.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 6
Pas 7

In acest timp pregatiti umplutura - intr-un bol amestecati branza, verdeturile, oua si sare dupa gust.

As recomanda sa o faceti putin mai sarata decat va place - la placinte, coltunasi asa se face, pentru ca aluatul mai ia din sare.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 7
Pas 8

Dupa ce s-au odihnit bilele, luati cate una si cu mainile la aplatizati putin - sa fie cam de 8-10cm diametru.

Puneti cam 1 lingura de umplutura in mijloc.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 8
Pas 9

Aduceti marginile spre centru si le prindeti cu degetele.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 9
Pas 10

Dupa ce le-ati prins pe toate, le lipiti bine si usor apasati pe bila formata - sa fie la final cam de 1 cm grosime.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 10
Pas 11

Asta va fi placinta finala, pe care o vom praji in ulei incins. La fel formati si restul placintelor.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 11
Pas 12

Incalziti bine o tigaie cu ulei si rumeniti placintele pe ambele parti. Uleiul trebuie incins bine ca sa nu se absoarba in aluat si placinte - dar dupa ce ati pus placintele pe tigaie faceti focul mai mic si aveti grija sa le intoarceti la timp.

Aici incepusem cu 1 placinta pe tigaie, dar dureaza cam mult pana le faceti pe toate.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 12
Pas 13

Dar m-am smecherit si am inceput sa pun cate 3 pe tigaie.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 13
Pas 14

Pe parcurs cum se fac le puneti una peste alta si le serviti calde sau reci - sunt bune in orice fel.

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 14
Pas 15

Delicioase, moi, pufoase - Sofia cum le vede le si ia de pe farfurie - de obicei o convingem sa manance, aici chiar nu trebuie :)

Pofta Buna!

Placinte cu branza, marar si ceapa verde, la tigaie - Pas 15

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1500 g (15-20 bucati)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:
Nota: 5 (21 voturi)

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Cori
Cori 04 May 2012, 16:02

Oaauuu, mi-au lasat apa in gura !!! Cred ca sunt super bune! Le am in vedere, gata

adi72q
Adrian (adi72q) 04 May 2012, 21:46

Deci, maine in mod sigur am sa le fac dupa care am sa postez comentariul pentru cei interesati, dar dupa ceea ce am citit nu am nici macar cea mai vaga indoiala ca sunt delicioase , chiar daca reteta pare simpla(teoretic).Timpul de preparare este putin indelungat , dar ca si gogosile berlineze , rezultatul este pe masura.Multumim pentru reteta ! :)

Misu
Misu 05 May 2012, 02:41

Acum am citit reteta si mi-a facut o pofta..... Eu am sa o fac saptamana viitoare si am sa va spun cum mi-au iesit. Va multumesc pt. retetele trimise. Imi dau o idee de ceea ce voi gati .

Nota mea pentru reteta:
Constantin Pantazescu
Constantin Pantazescu 05 May 2012, 21:59

Dacă este cineva ce poate să mi le prepare, garantez plata la livrare! Parol!

Nota mea pentru reteta:
vicusha
vicusha 05 May 2012, 22:34

Azi le-am pregatit, foarte gustoase, exact asa cum le face mamica

Nota mea pentru reteta:
vicusha
vicusha 05 May 2012, 22:36

Am uitat dovada

Poza mea pentru reteta:
Constantin Pantazescu
Constantin Pantazescu 06 May 2012, 02:05

@vicusha.

Arată bine. Cum ar putea fi gustul?

doinelu
doinelu 07 May 2012, 22:14

Multumesc pentru reteta!!!      Placintele sunt foate gustose

sara33
sara33 29 May 2012, 14:53

buna lena!de cand am vazut p site reteta asta,mi am doriy sa o incerc,dar dupa cum stii nu gasesc branza k la noi,pot folosi branza sarata?sa o desarez si sa o kmbin cu fromage frais de aici(branza lor dulce lichida).mi e pofta si as vrea sa fac kt de curand reteta!si as vrea sa te mai intreb dak pot folosii aluatul asta si pt placinte dulci,bineinteles fara atata sare in aluat.te am pupat dulce si numai bine!astp rasp

Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) sara33 29 May 2012, 14:55

Sara, poti pune orice branza de care gasesti, dar sa nu fie prea lichida.

Si aluatul, da, poti sa-l folosesti si cu umplutura dulce.

sara33
sara33 29 May 2012, 15:25

buna!merci mult pt rasp rapid!te-am pupat!

Cori
Cori 14 Jun 2012, 00:30

O poza din tipul "procesului tehnologic". Le-am dat o foma de langosi.

Poza mea pentru reteta:
Cori
Cori 14 Jun 2012, 00:33

Si o poza repede pana nu se mananca!  Super bune!

Poza mea pentru reteta:
Nastia
Nastia 02 Apr 2013, 13:23

Buna ..Elena pot sa pun in loc de brinza cartofi?

lena
Elena (lena) Nastia 02 Apr 2013, 13:54

Da, merge si cu cartofi.

Adelina17
Adelina17 16 Aug 2013, 18:35

Multumesc pentru reteta delicioasa! Astazi am facut si eu aceste placinte si sunt foarte incantata de cum au iesit. Umplutura am modificat-o un pic pentru ca am vrut sa pun si niste cabanos pe care l-am prajit putin impreuna cu ceapa.
Am atasat si o poza cu placintele mele.
 

Poza mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 16 Aug 2013, 20:33

Arata foarte bine placintele, sa aveti pofta buna!

TanDi
TanDi 02 Nov 2013, 12:11

Foarte usor de preparat acest aluat, se lucreaza foarte usor, placintele ies moi si deloc uleioase. Eu am facut cu branza si marar, cartofi si dovleac.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
suntscolar
suntscolar 21 Apr 2014, 13:07

Foarte bine arata...Mie nu imi plac in general placintele cu branza dulce pt. ca au stafide,dar aceasta sigur imi place,dar cat trebuie lasate la prajit pe o parte?

Nota mea pentru reteta:
suntscolar
suntscolar 21 Apr 2014, 13:08

  

 
 
 
lena
Elena (lena) 21 Apr 2014, 21:27

Cam 3-4 minute.

Elizabeth
Elizabeth 03 Jun 2014, 15:01

Buna Lena.in primul rind felicitari cu ziua numelui!vreau sa fac azi placintele,si cred c o sa fie dupa reteta aceasta.Demult vroiam sa va rog ceva;stiu ca caind eram mai mica,mama facea niste bunatati de placinte,le ziceam noi ,,terfoase,, sau rufoase;taare mai erau bune;crezi ca puteti face o prezentare frumoasa,cu poze si explicatii,asa cum numai dv stiti?merci

lena
Elena (lena) Elizabeth 03 Jun 2014, 15:05

Multumesc pentru felicitari Elizabeth.

Ma intrebati daca stiu eu reteta respectiva de placinte? Sau mi-o dati dvs si eu sa fac prezentarea?

Elizabeth
Elizabeth 03 Jun 2014, 15:24

Pai daca stiti reteta,ar fi perfect;eu am mai rascolit pe net,si am gasit reteta unei doamne de pe la noi din MD,care pare a fi exact ceea ce cautam eu ,dar daca ati prezanta-o in felul dvs,cu poze frumoase si explicatii pe masura,ar minunat!merci pt raspuns;ps.putem sa ne tutuim?

Elizabeth
Elizabeth 03 Jun 2014, 15:25

pot sa atasez  aici link-ul?

lena
Elena (lena) Elizabeth 03 Jun 2014, 15:38

Da, sigur, poti sa-l pui - macar sa-mi dau seama cum arata.

Mai sunt pe site un fel de placinte Tropotite, poate sunt cam la fel.

Elizabeth
Elizabeth 03 Jun 2014, 15:49

anishoara.blogspot.fr/2012/08/prepararea-aluatului-pentru-placinte.html     aici e aluatul   anishoara.blogspot.com.es/2012/08/placinte-rufoase-poalen-brau.html   aici deja cu umplutura...farmecul lor e ca  sunt super foietate si crocante...inainte le facea mama de sarbatori,si cocea un cuptor intreg;Doamne ce pofta am

lena
Elena (lena) 03 Jun 2014, 16:53

Da, am inteles, voi avea in vedere.

oxana tirziu
oxana tirziu 23 Jun 2014, 22:13

fac deja a 5 oară aceste plăcinte, sunt Super Super Bune! Bravo Lena! 

Nota mea pentru reteta:
natinati
natinati 21 Jul 2014, 15:58

Am facut de mai multe ori aceste placintele pentru ca sint gustoase, repede de pregatit si un aluat usor si placut de lucrat. Bune-bune

natinati
natinati 21 Jul 2014, 15:59

si foto

Poza mea pentru reteta:
tiki
tiki 16 Oct 2014, 08:11

Buna. Am facut si eu aseara-asa ca scuzati poza cam intunecata-,aceste minunate placintele. F.f. bune. Eu am adaugat si putina telemea si cateva buc.de sunca. Ou nu am pus. Am mancat si acuma de dimineata si sunt tot bune. Pupici.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
buzuca
buzuca 12 Feb 2015, 18:38

foarte, foarte bune!!! Multumesc pentru reteta!!

Nota mea pentru reteta:
tatiana89
tatiana89 09 Apr 2015, 07:51

bicarbonatul de sodiu il adaugam asa cum este  sau il ..stingem'' cu otet?

lena
Elena (lena) tatiana89 09 Apr 2015, 10:36

Asa cum este il puneti, se stinge el singur cu laptele acru din aluat.

wsilvyw
wsilvyw 11 May 2015, 15:26

Lena, mersi mult pt reteta! S-au primit exact ca la mama acasa :)

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 19 May 2015, 17:32

Maine le fac, si cu branza dulce si poate si cu mere. Se pot face oare si la cuptor? asa mai dietetice? fac si prajite dar as vrea si coapte

lena
Elena (lena) simona andreea (susulina) 19 May 2015, 17:46

Se pot pune la cuptor dar ies ceva mai uscate.

susulina
simona andreea (susulina) 20 May 2015, 08:19

cei 200 ml de ulei sunt pentru prajit sau se pun in aluat?

lena
Elena (lena) simona andreea (susulina) 20 May 2015, 08:53

Pt prajit

susulina
simona andreea (susulina) 20 May 2015, 08:59

Gata, le-am facut, dementiale, uleiul era pt uns si prajit, banuiam eu ca nu era specificat ca trebuie pus la aluat. Eu am folosit mai putina faina si anume mai putin cu vreo 170 de grame din cei 500. Mi s-a parut ca aluatul este gata si bine am facut. Am folosit si o umplutura dulce din branza cu stafide hidratate in coniac si coaja de lime si portocala. O sa fac cateva si la cuptor dar sunt convinsa ca nu vor iesi la fel de gustoase. Multumim de reteta

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 20 May 2015, 09:00

Multumesc de raspunsul rapid

Poza mea pentru reteta:
Anna.ch
Anna.ch 03 Jul 2015, 12:42

maine merg cu un grup la un hike si cred ca as putea sa-i impresionez cu aceste placinte cand facem un popas. Intrebare: pentru ca aici sunt in jur de 30 de grade, de le fac din seara asta si de le tin cateva ore intr.un ruscac, or sa mai fie comestibile?:) nu prea cunosc reactia aluatului facut cu iaurt branza la caldura:) ps: Lena, elvetienilor le plac la nebunie retetele tale:)) am ajuns top chef din cauza ta:)) multumesc!

lena
Elena (lena) Anna.ch 04 Jul 2015, 10:04

Ma bucur mult Anna :)

Placintele sunt oke daca le tii la racoare, chiar in frigider pana dimineata si dupa aia stau bine si 4-5 ore in rucsac. Mai sigure ar fi cele cu cartofi, Placintele Tropotite de pe site, alea stau si o zi, sunt la fel f.bune.

Sandra86
Sandra (Sandra86) 30 Sep 2015, 16:24

Salut, multumesc pt reteta, le fac chiar acum si sunt MINUNATE si repede de gătit.

Nota mea pentru reteta:
Lena V.
Lena V. 27 Feb 2016, 09:21

O reteta de milioane ,am un an si ceva de cind o folosesc ,de asa placinte nu te mai saturi,tuturor prietenilor mei le place.

Liuda.Liuda
Liuda.Liuda 10 Apr 2016, 18:28

Buna, Lena! In loc de de chefir/lapte batut ar merge daca adaug lapte simplu?

lena
Elena (lena) Liuda.Liuda 11 Apr 2016, 09:27

NU prea merge, chefirul(este acru) intra in reactie cu bicarbonatul si placintele ies deosebit de moi si pufoase de la asta.

Liuda.Liuda
Liuda.Liuda 19 Apr 2016, 00:17

Multumesc! Pana la urma,am pus lapte batut si au iesit nemaipomenit de bune.

Nota mea pentru reteta:
Pashutza25
Pashutza25 22 May 2016, 08:49

Am facut eri placintelele cu chefir de casa au esit foarte gustoase.sotul a mincat 6 una dupa alta si  a zis sa mai fac ca asa placinte el inca nu a mincat niciodata si miine desigur le repet.mersi mult de retete

Pashutza25
Pashutza25 23 May 2016, 18:08

Si iata ca am repetat placintele si azi doar ca ingredientele dublate ca sunt tare bunisoare.si o poza azi ca data trecuta nu am reusit sa fac ca nu mai aveam la ce

Poza mea pentru reteta:
Ana301
Ana (Ana301) 03 Jun 2016, 15:30

merg coapte in cuptor?

lena
Elena (lena) Ana (Ana301) 03 Jun 2016, 15:31

Nu vor fi la fel dar puteti incerca.

Vio84
Vio84 12 Aug 2016, 18:25

Foarte gustoase placinte mi sau  primit foarte delicioase pentru prima data in viata fac placinte. Un mare merci Lenei din Paris. Ador munca ei!!!!!

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
IuliaWeiss451
Iulia Weiss (IuliaWeiss451) 11 Oct 2016, 20:19

Am facut aluatul cu lapte bătut si nu prea au ieșit. Aluatul a "înghițit" mai mult de 500 gr de făina si a fost foarte greu de lucrat cu el. Daca Puneam plăcintele pe masa sa le apăs putin, se lipeau imediat de masa, daca le apăsam in mâna ieșea umplutura daca se subțiau prea tare. Asa ca le am pus asa in tigaie de vreo 1 cm grosime si pe partea in care se leagă placintica au ieșit tari, îndesate si nici prea coapte.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) Iulia Weiss (IuliaWeiss451) 12 Oct 2016, 11:50

Asa, hai sa vedem Iulia unde ai gresit :)

Aluatul este intr-adevar mai moale dar asa ies placintele moi si pufoase, nu trebuie mai multa faina. Aici e vorba mai mult de a te obisnui sa lucrezi cu asa tip de aluat lipicios. Eu ung masa si mainile cu ulei in procesul lucrului si este foarte simplu.

Neaparat voi face un video, sa fie mai clar, dar tot aveam pofta de placinte :)

OleseaAsucCiubotaru716
Olesea Asuc Ciubotaru (OleseaAsucCiubotaru716) 25 Feb 2017, 14:28

Lena vreau sa te intreb daca se poate inlocui bicarbonatul cu drojdie?

lena
Elena (lena) Olesea Asuc Ciubotaru (OleseaAsucCiubotaru716) 25 Feb 2017, 14:45

Nu stiu daca vir fi la fel dar puteti incerca.

Rodikuta
Rodikuta 25 May 2017, 12:58

Slăbiciunea mea, foarte gustoase și lăudate

Poza mea pentru reteta:
Lenuta25
Lenuta25 31 May 2017, 15:22

Bune bune

Poza mea pentru reteta:
AnastasiaApostolica266
Anastasia Apostolica (AnastasiaApostolica266) 12 Jul 2017, 22:46

Am facut placintele - au iesit minunate! Ambii copii si sotul nu se opreau din mincat. Asta e debutul meu cu placintele la tigaie - sunt ft happy. Multumesc Lena!!!!

lena
Elena (lena) Anastasia Apostolica (AnastasiaApostolica266) 13 Jul 2017, 09:15

Sa aveti pofta buna!

ilinkakuklas
ilina ilina (ilinkakuklas) 23 Jul 2017, 12:57

Va multumesc din suflet pentru aceasta rețeta minunata.Asa prăjituri făcea bunica mea.Aluatul este extraordinar.Umplutura am făcut-o din cartofi cu brinza sărata ,si sa primit foarte delicioase.Va doresc sănătate Elena,si cit mai multe rețete gustoase.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) ilina ilina (ilinkakuklas) 23 Jul 2017, 20:10

Multumesc si eu, sa aveti pofta buna!

MarinaStoica405
Marina Stoica (MarinaStoica405) 17 Oct 2017, 17:38

Super tare reteta. Fac mereu placinte, dar am zis sa incerc ceva nou. Merci mult Lena!pentru inca alte retete pe care le folosesc cu drag si incredere.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Adina.
Adina. 07 Nov 2017, 09:41

deci se pune putin ulei in tigaie, nu ca la gogosi?

lena
Elena (lena) Adina. 07 Nov 2017, 09:57

Da, nu trebuie scaldate in ulei.

Rodikuta
Rodikuta 02 Aug 2018, 15:08

Imi era pofta de placinte cu brinza si marar!!! Dupa citeva ore de treaba pofta împlinită))

Sonya
Sonya 29 Dec 2018, 16:13

Daca nu am bicarbonat de sodiu pot adăuga drojdie uscata?😏

lena
Elena (lena) Sonya 29 Dec 2018, 16:21

Mai bine praf de copt, cu drojdie e alta treaba.

SimionMagda636
Simion Magda (SimionMagda636) 14 May 2019, 23:32

Super reteta. Am mancat 5 dintr.un foc si am congelat jumate de frica ca le termin pe toate. Dupa o saptamana le.am scos din congelator si le.am pus direct la 200 de grade in cuptor. A fost perfect, ca si cum atunci erau facute.

 Merci Lena

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Fiordelparadiso
Fiordelparadiso 30 Jun 2019, 20:51

As putea sa le coc intr-o tigaie fara ulei? Multumesc!

lena
Elena (lena) Fiordelparadiso 30 Jun 2019, 21:14

Da, se poate.

Fiordelparadiso
Fiordelparadiso Elena (lena) 30 Jun 2019, 21:19

O sa incerc. Multumesc inca o data...

rocsana
rocsana 21 Jul 2019, 22:07

Se poate pastra aluatul la frigider de pe o zi pe alta??

lena
Elena (lena) rocsana 22 Jul 2019, 10:04

Se poate, dar nu stiu daca merita.

rocsana
rocsana 22 Jul 2019, 10:11

A doua zi nu se intaresc?sunt tot moi?

lena
Elena (lena) rocsana 22 Jul 2019, 10:15

Da, sunt tot bune.

rocsana
rocsana 22 Jul 2019, 14:50

Chefirul trebuie caldut?

tiki
tiki rocsana 22 Jul 2019, 17:07

Nu.

rocsana
rocsana 25 Nov 2019, 20:48

Buna seara!Acest aluat se poate pastra de pe o zi pe alta la frigider?

lena
Elena (lena) rocsana 25 Nov 2019, 20:54

Nu am incercat, dar cred ca s-ar putea.

Roxana
Roxana 17 May 2020, 14:37

Buna, Lena! Aceste placinte prajite in tigaie, in putin ulei, sunt extraordinar de gustoase, insa imi doresc sa incerc si varianta coapte in cuptor; din lipsa de experienta cu aluaturi , in general, imi transmiti, te rog temperatura si timpul de coacere? Multumesc! O duminica in familie minunata!

Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) Roxana 18 May 2020, 15:12

Cred ca se poate, dar s-ar putea sa nu iasa la fel de fragede si pufoase. Eventual le ungi cu putin ou deasupra. Si se coc standard, la 180-200 de grade pana sevrumenesc frumos.

Roxana
Roxana Elena (lena) 19 May 2020, 13:58

Multumesc pentru raspuns! Eu am incercat si varianta la cuptor, 45 de minute, la 180 de grade Celsius; intr-adevar, nu sunt la fel de pufoase ca si cele prajite in tigaie, insa foarte, foarte bune la gust. Noi am devenit fanii celor coapte ( sunt putin "chewy"... ). 

DoinaUlmeanu141
Doina Ulmeanu (DoinaUlmeanu141) 14 Jun 2020, 01:31

Delicioase, sățioase și ușor de făcut. Mulțumesc pentru rețetă.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
CristianToma236
Cristian Toma (CristianToma236) 31 Oct 2023, 11:58

Au ieșit excelente, eu am folosit 100% făină integrală. Am făcut și la cuptor, unse cu ulei de măsline pe ambele părți, la 200 de grade folosind ventilatorul și grill-ul de sus. Când s-au rumenit le-am întors pe cealaltă parte. Au ieșit aproape la fel ca cele din tigaie, dar mai puțin grase.

Nota mea pentru reteta: