Ciorba cu perisoare de pui

Ciorba cu perisoare de pui

O ciorba delicioasa, care sper sa va placa si voua, ca la noi se goleste oala imediat, iar sotul meu ma intreaba mereu, cand ii mai fac.

Ingrediente

Ceapa
2 buc
Morcovi
2 buc
Telina
1 buc
(150g)
Cartofi
2 buc
Ardei gras
1 buc
Piept de pui dezosat
1 buc
(400g)
Orez
3 linguri
Ou
1 buc
Patrunjel
1 buc
(1/2 legatura)
Leustean
1 buc
(legatura)
Pasta de tomate
3 linguri
Bors maggi
3 linguri
(la plic)
Sare,piper
1 lingurita

Pasi de urmat

Pas 1

Spalam si taiem pieptul de pui bucati. Curatam si spalam o ceapa mica si patrunjelul.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 1
Pas 2

Astfel pregatite, carnea, ceapa si patrunjelul le bagam la tocat la robot.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 2
Pas 3

Agaugam orezul spalat, oul, sare, piper si amestecam bine totul.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 3
Pas 4

Tocam marunt cealalta ceapa, iar morcovii si telina le dam pe razatoarea mare (sau le taiati dupa cum preferati) si le punem in oala cu apa la fiert.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 4
Pas 5

Punem si cartofii taiati ca pentru ciorba.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 5
Pas 6

Cand apa clocoteste adaugam perisoarele, punandu-le una cate una cu o lingura si ne ajutam sa inpingem carnea cu degetul aratator. Sper ca m-am facut inteleasa. Este mult mai usor asa, pentru ca compozitia fiind ca o pasta, nu se pot forma perisoarele acelea date prin faina, cum se fac din alt fel de carne.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 6
Pas 7

Fiind carnea de pui ele fierb foarte repede. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 7
Pas 8

Merge si leusteanul tocat marunt.

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 8
Pas 9

Punem pasta de tomate, borsul si potrivim gustul cu sare. Mai lasam sa fiarba 10 minute si este gata. Inainte de servire puteti adauga verdeata proaspata tocata marunt.

         POFTA   BUNA!

Ciorba cu perisoare de pui - Pas 9

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 6 buc (portii)
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:
Colectii: Supe si ciorbe, Pui

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !