Atelier de Gatit 1:

 

Am facut primul pas, si se pare ca a fost cu dreptul :)

Va multumesc mult de participare, de atentia acordata si de sustinere - am avut mare placere sa comunicam si am "aripi" sa continuam cu lucrurui noi si mai interesante.

Fiindca nu am putut face eu pozele, si persoana care le-a facut nu prea are experienta, nu sunt chiar reusite, dar totusi am gasit cateva mai reprezentative si le vedeti mai jos cu o mica descriere la ce am gatit pe acolo:

- Sala s-a completat perfect, am avut o prezenta buna pentru a nu ne imbulzi si sa avem timp si mancare pentru toti :) La inceput eu cu emotii, voi atenti la subiect:

Am facut Flan-ul cu banane:

Si aici gata de servit:

Si am trecut repede la partea cu cutitele, nu-i asa ca s-au ascutit bine?:)

Nu uitati regula de baza pentru o tocatura corecta, rapida si sigura:

Am avut provocarea sa exersam si noi pe diverse tipuri de legume

Si pe voi in actiune :)

Dupa exersari am trecut la Puiul Marengo... cine nu a venit la atelier...mare pacat... acum va trebui sa asteptati puitn pana il vedeti si aveti reteta pe site(pozele nu sunt reusite si trebuie sa-l repet singura acasa, numa pt poze) - a meritat ....delicios, cremos si aromat!

Si acum legumele, nu-i asa ca au fost delicioase al dente?:)

Si ce culoare avem la broccoli-ul asta gatit corect si sanatos.....

Intr-o mica pauza v-am aratat si cum bateti frisca - din aceea naturala, din smantana dulce:

Si partea cea mai placuta - Degustarea!

Toti asteptand desertul - Flan cu banane si frisca naturala:

Pentru mine a fost o mare placere si emotionant cand mi s-a dat si o reteta de familie cu dedicatie - sunt si acum marcata de atentia dvs - va pup! (stiti voi pe cine:)

Acum fiindca vreau sa facem si mai bine totul va pregatesc nu numai retete de gatit dar si de degustat - fiindca tot trebuie sa pun ceva pe site, azi gatesc retete noi de post si vi le aduc sa gustati. Daca le mancam acasa ne facem cat usa, asa mai impartim din calorii :)

Va astept cu drag la Atelierul 2, sigur veti fi impresionati de ce o sa vedeti, promit!