O interesantă improvizație cu ingredientele Salatei "Shuba", și prima sugestie pentru masa festivă din acest an. Combinația de hering marinat cu legume și pâine neagră este perfectă, în plus sunt niște kanape-uri frumoase și colorate. Vi le recomand neapărat - gustoase, frumoase și deosebite, vor înfrumuseța cu siguranță orice masă de sărbătoare...
Sfecla și cartofii se fierb, se răcoresc și se curăță.
Apoi sfecla se dă prin răzătoare mică și se amestecă cu 1 lingură de maioneză și puțină sare. După gust puteți adăuga și usturoi pisat.
La fel și cartofii.
Pâinea se taie felii și apoi o porționați în bucățele mici tăiate pătrate/romburi sau ca mine - le-am tăiat cu un inel de inox.
Aranjați feliile de pâine pe platoul de servit.
Puneți pe fiecare 1 linguriță din compoziția de cartofi.
Apoi câte 1 linguriță din pasta de sfeclă.
Puneți deasupra feliile de hering și ornați cu feliuțe de ceapă roșie.
Puțină verdeață și gata - avem un aperitiv frumos, gustos și deosebit!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.