O interesante improvizatie cu ingredientele Salatei "Shuba", si prima sugestie pentru masa festiva din acest an. Combinatia de hering marinat cu legume si paine neagra este perfecta, in plus sunt niste kanape-uri frumoase si colorate. Vi le recomand neaparat - gustoase, frumoase si deosebite, vor infrumuseta cu siguranta orice masa de sarbatoare...
Sfecla si cartofii se fierb, se racoresc si se curata.
Apoi sfecla se da prin razatoare mica si se amesteca cu 1 lingura de maioneza si putina sare. Dupa gust puteti adauga si usturoi pisat.
La fel si cartofii.
Paine se taie felii si apoi o portionati in bucatele mici taiate patrate/romburi sau ca mine - le-am taiat cu un inel de inox.
Aranjati feliile de paine pe platoul de servit.
Puneti pe fiecare 1 lingurita din compozitia de cartofi.
Apoi cate 1 lingurita din pasta de sfecla.
Puneti deasupra feliile de hering si ornati cu feliute de ceapa rosie.
Putina verdeata si gata - avem un aperitiv frumos, gustos si deosebit!
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.