Asta-i un aperitiv pe care il stiu de acasa, intotdeauna o gospodina care se respecta are in casa 1-2 conserve de sprot afumat in ulei. Si daca trebuie un aperitiv rapid, gustos si aratos se faceau astfel de kanape-uri. Este preferatul multora, si la cat de simplu se face, la fel de repede se mananca primul de pe masa, chiar si cu alte mancaruri mai sofisticate acolo.
Taiati painea triunghiuri, daca nu este foarte densa la miez ar fi bine s-o uscati putin pe o tigaie.
Se unge fiecare felie cu maioneza sau unt.
Puneti pestele pe latura mai lunga a triunghiului.
In partea opusa o felie de rosie - aici am pus o jumatate de rosie cherry.
Infrumusetati cu verdeata si feliute de ceapa rosie dupa preferinta.
Si repede la masa cu ele :)
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.