Asta-i un aperitiv pe care îl știu de acasă, întotdeauna o gospodină care se respectă are în casă 1-2 conserve de sprot afumat în ulei. Și dacă trebuie un aperitiv rapid, gustos și arătos se făceau astfel de kanape-uri. Este preferatul multora, și la cât de simplu se face, la fel de repede se mănâncă primul de pe masă, chiar și cu alte mâncăruri mai sofisticate acolo.
Tăiați pâinea triunghiuri, dacă nu este foarte densă la miez ar fi bine s-o uscați puțin pe o tigaie.
Se unge fiecare felie cu maioneză sau unt.
Puneți peștele pe latura mai lungă a triunghiului.
În partea opusă o felie de roșie - aici am pus o jumătate de roșie cherry.
Înfrumusețați cu verdeață și feliuțe de ceapă roșie după preferință.
Și repede la masă cu ele :)
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.