Va servesc cu niste biscuiti deliciosi si va doresc din tot sufletul:
Intr-un bol puneti toate ingredientele, inafara de dulceata.
Amestecati bine cu un mixer, eu am folosit spiralele de la el.
Apoi cu mainile adunati aluatul.
Formati o bila de aluat, inveliti intr-o punga si o puneti la frigider pentru 2 ore.
Dupa acest timp taiati aluatul in bucatele mici.
Formati bile mici din fiecare bucatica si le puneti pe o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt. Va iese exact o tava din aceste cantitati.
Cu degetul faceti adancituri in mijlocul fiecarei bile.
Le coaceti 10-12 minute in cuptor preincalzit la 200 grade, pana incep usor sa se rumeneasca.
Lasati sa se racoreasca apoi puneti cate putina dulceata in fiecare adancitura. Eu am pus zmeura preparata cu zahar, fara fierbere.
Lasati peste noaptea sa se usuce putin dulceata deasupra, va fi mai usor de depozitat si mancat, sa nu va murdariti.
Pudrati cu zahar si serviti.
Foarte bune, fragede, aromate si foarte fine, le recomand neaparat.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.