Vă servesc cu niște biscuiți delicioși și vă doresc din tot sufletul:
Într-un bol puneți toate ingredientele, în afara de dulceață.
Amestecați bine cu un mixer, eu am folosit spiralele de la el.
Apoi cu mâinile adunați aluatul.
Formați o bilă de aluat, înveliți într-o pungă și o puneți la frigider pentru 2 ore.
După acest timp tăiați aluatul în bucățele mici.
Formați bile mici din fiecare bucățică și le puneți pe o tavă de cuptor așternută cu hârtie de copt. Vă iese exact o tavă din aceste cantități.
Cu degetul faceți adâncituri în mijlocul fiecărei bile.
Le coaceți 10-12 minute în cuptor preîncălzit la 200 grade, până încep ușor să se rumenească.
Lăsați să se răcorească apoi puneți câte puțină dulceață în fiecare adâncitură. Eu am pus zmeură preparată cu zahăr, fără fierbere.
Lăsați peste noapte să se usuce puțin dulceața deasupra, va fi mai ușor de depozitat și mâncat, să nu vă murdăriți.
Pudrați cu zahăr și serviți.
Foarte bune, fragede, aromate și foarte fine, le recomand neapărat.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.