Sincera sa fiu, spanacul il mancam mai mult proaspat, in salate si foarte rar cand il gatesc - nu am fost obisnuita cu acest gust a spanacului fiert si cam greu mergea la noi. Spanacul congelat si mai greu...am avut o punga in congelator de 1 an! Deci va dati seama cat de mult l-am evitat :)
Dar! De cand am descoperit aceasta mancare indiana de spanac, am tot repetat-o de vreo 3 ori si de fiecare data nu ramane nimic pe farfurii, chiar si la Sofia. Acum rezervele de spanac congelat sunt obligatorii, este mai comod de folosit, mai ales iarna.
Este una din cele mai bune combinatii - gustoasa, sanatoasa si sigur o sa va delectati familia cu ea.
Palak Murgh(asa i se spune in indiana) este o mancare foarte populara in restaurantele indiene, chiar si aceasta reteta o am din cartea unui bucatar indian, putin adaptata la gusturile europene.
Asa, am uitat - cea mai buna servire este bineinteles cu orez, dar puteti sa-l mancati si ca atare, sau cu cartofi/paste/cuouscous, etc.