Când aveţi chef de o ronţăială mai sănătoasă vă recomand aceste chips-uri din lipie, cu adaos de mirodenii şi ulei de măsline.
Eu le-am făcut cu nişte rămăşiţe de Pâinică indiană Roti(sunt şi mai sănătoase pentru că sunt din făină integrală), dar se pot face şi cu lipii din comerţ, din acele pentru shaorma.
Lipia se taie pătrate sau romburi.
Se pune într-o tavă de cuptor.
Stropiţi cu ulei de măsline, adăugaţi mirodeniile, sarea, amestecaţi bine cu mâinile.
Şi o puneţi la cuptor preîncălzit la 180 grade, pentru 10-15 minute.
Dar aveţi grijă să amestecaţi în acest timp măcar de 2 ori în ele. Şi să staţi pe lângă cuptor, se fac destul de repede şi pot să se ardă.
Lăsaţi să se răcorească şi vă bucuraţi de un snack delicios şi sănătos.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.