Inca o salata ruseasca, denumirea vine de la faptul ca are 3 ingrediente si se prepara simplu si repede cu produse la indemana. Foarte important sa fie taiate mai maricel, asta-i si ideea salatei, sa se vada bine cele 3 componente.
Puteti s-o ungeti cu maioneza, sau cu un fel de sos mai light: iaurt+mustar+sare.
Pieptul de pui se taie bucati mai lungi si putin groase.
Eu am folosit Pastrama de pui, pt ca este mai gustoasa si se taie mult mai frumos.
La fel se taie morcovul.
...si castravetii - adaugati maioneza, amestecati.
Potriviti de sare si piper daca mai este nevoie.
Ar fi bine s-o lasati la frigider 1-2 ore sa se patrunda, dar merge servita si imediat.
Ornati dupa preferinta si serviti in boluri comune sau portionat.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.