Ingrediente
●
Salam uscat/afumat
300 g
●
Ceapa rosie
2 buc
in ac. reteta am pus ceapa alba, dar este mult mai buna aia rosie pt pizza
●
Busuioc uscat
1 lingurita
●
Ulei de masline
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se prepara aluatul de pizza confrom retetei de aici.
Pas 2
Cat creste aluatul, se pregatesc ingredientele pentru 2 tavi de pizza - se taie salamul uscat rondele f.subtiri(cat mai subtiri posibil).
Pas 3
Ardeiul gras se taie fidea.
Pas 4
Ceapa se taie fidea lunga si foarte subtire.
Pas 5
Se ung tavile de pizza cu putin ulei, aluatul se imparte in 2 si se intinde uniform in tava cu mainile unse cu ulei (pizza este foarte pufoasa si moale daca aluatul este moale, lipicios). Bulionul de rosii se amesteca cu mirodenii, ulei de masline, sare si se unge bine aluatul cu acest amestec.
Pas 6
Apoi se distribuie pe toata suprafata cascavalul ras.
Pas 7
Urmeaza ceapa si ardeiul gras.
Pas 8
Si la urma feliile de salam din belsug se distribuie pe pizza.
Pas 9
Se coace la cuptor la foc mediu, aproximativ 30-40 de min.
Este delicioasa cu ketchup si un pahar de bere :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(2 pizza medii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)