Pricomigdale

Sunt niste fursecuri delicioase, super simplu de preparat, sanatoase - nu contin gluten, iar zaharul poate fi inlocuit cu indulcitor praf sau miere (pentru cei care nu au voie zahar). Va recomand sa le faceti neaparat!

Ingrediente
Migdale uscate
300 g
Oua
1 buc
Zahar
150 g
eu am pus zahar brun, puteti folosi orice altceva pentru a le indulci
Esenta de vanilie
1 buc
Pasi de urmat
Pas 1

Turnati apa clocotita peste migdale, lasati 2-3 min - apoi scurgeti si le curatati de pielita (oparite se curata mult mai usor).

Pricomigdale - Pas 1
Pas 2

Le maruntiti bine intr-un blender sau masina de tocat.

Pricomigdale - Pas 2
Pas 3

Amestecati migdalele cu zaharul si zaharul/esenta de vanilie.

Pricomigdale - Pas 3
Pas 4

Oul il bateti putin si il adaugati la compozitia de migdale. Amestecati bine cu mainile toata compozitia, pana simtiti ca este lipicioasa.

Pricomigdale - Pas 4
Pas 5

Formati cu mainile bilute, le turtiti putin si astfel formati fursecurile. Le aranjati pe o tava unsa cu unt sau asternuta cu hartie de copt (recomand hartia).

Pricomigdale - Pas 5
Pas 6

Le tineti la cuptor 20-30 de min, pana se rumenesc usor.

Pricomigdale - Pas 6
Pas 7

Sunt delicioase si calde si reci, dar sigur se termina repede :)

Pofta Buna!

Pricomigdale - Pas 7

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 kg (15-20 biscuiti)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Sursa: say7.info