Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba

Imi place acum sa prepar deserturi rapide pe care sa le pot combina cu fructe proaspete - aceasta budinca mi s-a parut foarte fina, taman buna langa niste coacaze aromate.

A fost foarte reusita - fina, cu aroma foarte subtila de ciocolata alba, v-o recomand cu mare incredere.

Ingrediente
Branza de vaci
250 g
alegeti branza mai moale si cremoasa
Smantana
150 g
Oua
3 buc
Zahar
50 g
Amidon alimentar
2 linguri
Ciocolata alba
100 g
Pasi de urmat
Pas 1

Ouale se bat spuma cu cele 50g de zahar.

Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba - Pas 1
Pas 2

Adaugati smantana, branza si amidonul, amestecati bine.

Daca aveti branza simpla de casa ar fi bine s-o treceti printr-un blender sau sita, sa fie  mai fina la compozitie.

Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba - Pas 2
Pas 3

Topiti ciocolata alba pe baie de aburi sau in microunde - si o adaugati la compozitia de mai sus, amestecati bine.

Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba - Pas 3
Pas 4

Turnati budinca intr-o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt - tava mea este de 20cm diametru, daca aveti tava simpla de pandispan dublati ingredientele.

Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba - Pas 4
Pas 5

Coaceti budinca la cuptor preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.

La inceput se va ridica dar dupa ce o scoateti si se racoreste se va lasa inapoi, este normal pentru o budinca cu branza.

Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba - Pas 5
Pas 6

O serviti calda sau rece, cu putina smantana, fructe sau ciocolata alba topita.

Pofta Buna!

Budinca din branza de vaci cu ciocolata alba - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g (5-6 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min
Sursa: kamelena.ru