Imi place acum sa prepar deserturi rapide pe care sa le pot combina cu fructe proaspete - aceasta budinca mi s-a parut foarte fina, taman buna langa niste coacaze aromate.
A fost foarte reusita - fina, cu aroma foarte subtila de ciocolata alba, v-o recomand cu mare incredere.
Ouale se bat spuma cu cele 50g de zahar.
Adaugati smantana, branza si amidonul, amestecati bine.
Daca aveti branza simpla de casa ar fi bine s-o treceti printr-un blender sau sita, sa fie mai fina la compozitie.
Topiti ciocolata alba pe baie de aburi sau in microunde - si o adaugati la compozitia de mai sus, amestecati bine.
Turnati budinca intr-o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt - tava mea este de 20cm diametru, daca aveti tava simpla de pandispan dublati ingredientele.
Coaceti budinca la cuptor preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
La inceput se va ridica dar dupa ce o scoateti si se racoreste se va lasa inapoi, este normal pentru o budinca cu branza.
O serviti calda sau rece, cu putina smantana, fructe sau ciocolata alba topita.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.