Cred ca nici nu necesita multe comentarii reteta - ce poate fi mai delicios decat combinatia de somon, rosii si paste......
Curatati si spalati ceapa, apoi o taiati marunt si o caliti in putin ulei.
Rosiile le opariti cu apa fierbinte 1 min, apoi le decojiti si taiati cubulete mici. Adaugati peste ceapa calita, amestecati bine si lasati 10 min sa fiarba bine impreuna.
Fileul de somon il spalati bine si taiati cubulete, adaugati in amestecul de ceapa si rosii, lasati 10 min sa fiarba bine.
In final adaugati sare, piper, verdeata si scurgeti o jumatate de lamaie.
Amestecati bine si stingeti focul.
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Amestecati pastele cu sosul de somon si rosii, le serviti cu verdeata sau cascaval ras.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.