Cred că nici nu necesită multe comentarii rețeta - ce poate fi mai delicios decât combinația de somon, roșii și paste......
Curațați și spălați ceapa, apoi o tăiați mărunt și o căliți în puțin ulei.
Roșiile le opăriți cu apă fierbinte 1 min, apoi le decojiți și tăiați cubulețe mici. Adăugați peste ceapa călită, amestecați bine și lăsați 10 min să fiarbă bine împreună.
Fileul de somon îl spălați bine și tăiați cubulețe, adăugați în amestecul de ceapă și roșii, lăsați 10 min să fiarbă bine.
În final adăugați sare, piper, verdeață și scurgeți o jumătate de lămâie.
Amestecați bine și stingeți focul.
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Amestecați pastele cu sosul de somon și roșii, le serviți cu verdeață sau cașcaval ras.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.