Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
300 g
●
Bicarbonat de sodiu
0.5 lingurite
●
Lapte batut/iaurt/chefir
450 g
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol amestecati faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu.
Pas 2
Adaugati laptele batut, amestecati telul sa nu fie cocoloase.
Pas 3
Trebuie sa va iasa un aluat mai gros, ca smantana densa.
Pas 4
Varza si ceapa se toaca marunt(eu le-am facut la robot) si se adauga in aluat.
Pas 5
Incingeti bine tigaia, adaugati putin ulei(eu am pus cam 1 lingura de ulei la fiecare tura de oladii, nu le-am scaldat in ulei la prajit)
Cu o lingura puneti aluatul si le coaceti la foc mediu spre mic..
Pas 6
Lasati sa se coaca bine, sa fie si varza facuta in ele.
Eu le las pana fac bule de aer si suprafata nu mai este cruda.
Pas 7
Apoi le intorc si las inca 5 minute sa se coaca si pe partea cealalta.
Asa faceti pana terminati aluatul, mi-a iesit o farfurie mare plina de oladii.
Pas 8
Le-am servit cu iaurt sau smantana.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)