Cea mai simpla reteta posibila de a gati pieptul de pui, mi-a luat doar 4 pasi s-o fac - dar este super buna. Pieptul fierbe bine in sosul de smantana cu usturoi si este aromat, iar cascavalul ii da o crusta rumena si putin crocanta.....
Fiecare bucata de piept se spala bine, se taie in fileuri mari, cam in 4-5 parti fiecare. Se pun intr-o tava de cuptor de marime medie, putin adanca.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sarea si piperul negru.
Ungeti bine bucatile de pui cu sosul de smantana, apoi radeti cascavalul deaspura.
Lasati tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine - aproximativ 45-50 de min.
Se servesc calzi cu o garnitura preferata.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.