Am făcut acești biscuiți pentru cei cărora le place să ronțăie ceva dulce și ce se prepară super repede. Biscuiții sunt crocanți, dulci, morcovul nu se simte dar le dă o culoare și textură interesantă - eu zic că sunt perfecți și pentru copilași.
Radeți morcovul pe răzătoarea cea mai mică, pentru un pahar va merge cam 250g de morcovi întregi.
Untul îl amestecați bine cu zahărul, dacă nu merge cu o lingură - folosiți mâinile:)
Adăugați morcovul ras, amestecați bine.
Adăugați făina și praful de copt.
Frământați un aluat potrivit de tare.
Formați cu mâinile biluțe, le turtiți puțin și le aranjați pe o tavă unsă cu unt sau așternută cu hârtie de copt.
Lăsați la cuptor aproximativ 30 de min, până se rumenesc ușor. Înainte să le savurați, lăsați să se răcorească puțin.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.