Am facut acesti biscuiti pentru cei carora le place sa rontaie ceva dulce si ce se prepara super repede. Biscuitii sunt crocanti, dulci, morcovul nu se simte dar le da o culoare si textura interesanta - eu zic ca sunt perfecti si pentru copilasi.
Radeti morcovul pe razatoarea cea mai mica, pentru un pahar va merge cam 250g de morcovi intregi.
Untul il amestecati bine cu zaharul, daca nu merge cu o lingura - folositi mainile:)
Adaugati morcovul ras, amestecati bine.
Adaugati faina si praf de copt.
Framantati un aluat potrivit de tare.
Formati cu mainile bilute, le turtiti putin si le aranjati pe o tava unsa cu unt sau asternuta cu hartie de copt.
Lasati la cuptor aproximativ 30 de min, pana se rumenesc usor. Inainte sa le savurati, lasati sa se racoreasca putin.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.