Biscuiți cu morcovi

Am făcut acești biscuiți pentru cei cărora le place să ronțăie ceva dulce și ce se prepară super repede. Biscuiții sunt crocanți, dulci, morcovul nu se simte dar le dă o culoare și textură interesantă - eu zic că sunt perfecți și pentru copilași.

Ingrediente
Morcov ras mărunt
1 pahar
   
Zahăr
200 g
   
Unt
100 g
   
Praf de copt
2 lingurite
   
Făină albă calitate superioară
350 g
   
Pași de urmat
Pas 1

Radeți morcovul pe răzătoarea cea mai mică, pentru un pahar va merge cam 250g de morcovi întregi.

Biscuiți cu morcovi - Pas 1
Pas 2

Untul îl amestecați bine cu zahărul, dacă nu merge cu o lingură - folosiți mâinile:)

Biscuiți cu morcovi - Pas 2
Pas 3

Adăugați morcovul ras, amestecați bine.

Biscuiți cu morcovi - Pas 3
Pas 4

Adăugați făina și praful de copt.

Biscuiți cu morcovi - Pas 4
Pas 5

Frământați un aluat potrivit de tare.

Biscuiți cu morcovi - Pas 5
Pas 6

Formați cu mâinile biluțe, le turtiți puțin și le aranjați pe o tavă unsă cu unt sau așternută cu hârtie de copt.

Biscuiți cu morcovi - Pas 6
Pas 7

Lăsați la cuptor aproximativ 30 de min, până se rumenesc ușor. Înainte să le savurați, lăsați să se răcorească puțin.

Poftă Bună!

Biscuiți cu morcovi - Pas 7

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 kg (aproximativ 30-40 buc)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 30 min
Sursă: say7.info