O rețetă ingenioasă și foarte, foarte sănătoasă - mai ales comparativ cu rețeta clasică. Eram destul de sceptică când am făcut-o prima dată, dar după degustare mi-am schimbat complet părerea. La unul din atelierele cu tematică de post am insistat să facem și să degustăm împreună icrele - s-a lins efectiv bolul și toți erau surprinși de gust. Nu vă speriați de culoare, la gust și textură este foarte bună, mai ales știind cu toții de beneficiile semințelor de chia.
Amestecați semințele de chia cu apă, observați că o vor absorbi și compoziția se îngroașă.
Adăugați zeama de lămâie, ceapa tocată mărunt, uleiul și sarea.
Amestecați, mai potriviți de sare dacă este nevoie.
Lăsați la frigider minim 30 de minute, să se pătrundă bine aromele.
Eu o fac seara pentru dimineață și este perfectă la structură.
Serviți cu pâinică integrală.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.