O reteta ingenioasa si foarte, foarte sanatoasa - mai ales comparativ cu reteta clasica. Eram destul de sceptica cand am facut-o prima data, dar dupa degustare mi-am schimbat complet parerea. La unul din atelierele cu tematica de post am insistat sa facem si sa degustam impreuna icrele - s-a lins efectiv bolul si toti erau surprinsi de gust. Nu va speriati de culoare, la gust si textura este foarte buna, mai ales stiind cu totii de beneficiile semintelor de chia.
Amestecati semintele de Chia cu apa, observati ca o vor absorbi si compozitia se ingroasa.
Adaugati zeama de lamaie, ceapa tocata marunt, uleiul si sarea.
Amestecati, mai potriviti de sare daca este nevoie.
Lasati la frigider minim 30 de minute, sa se patrunda bine aromele.
Eu o fac seara pt dimineata si este perfecta la structura.
Serviti cu painica integrala.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.