Ingrediente
●
Lapte
3 pahare
1 pahar=250ml
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ouale se bat spuma tare cu mixerul.
Pas 2
Adaugati 1 pahar de lapte, sarea si zaharul, amestecati.
Pas 3
Adaugati faina, amestecati cu un tel sau incet cu mixerul, sa nu fie cocoloase.
Pas 4
Turnati restul de lapte, amestecati.
Pas 5
La urma adaugati uleiul si amestecati.
Pas 6
Incingeti bine tigaia, o ungeti cu o pensula cu ulei si turnati 1 polonic de aluat.
Se coc la foc mediu-mic.
Pas 7
Cand sunt rumene pe o parte le intoarceti si lasati sa se coaca 4-5 secunde si pe partea cealalta.
Pas 8
Continuati la fel cu restul aluatului - eu de obicei nu mai ung tigaia cu ulei dupa prima clatita.
Le serviti cu orice gem va place.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (8 voturi)