O salată foarte bună, soțul mi-a zis să mai fac neapărat - i-a plăcut foarte mult. Pe lângă faptul că este simplu de preparat, este și foarte sănătoasă. În varianta mai dietetică puteți înlocui smântâna cu iaurt, deci după preferințe.
Conopida se spală bine și se dă prin răzătoarea mare.
Roșiile se curăță de semințe și se scurg bine de suc.
Tăiați cubulețe roșiile și pătrunjelul mărunt, adăugați în bolul cu conopidă.
Adăugați usturoiul pisat - aveți grijă să nu puneți mai mult de 1 cățel de usturoi, va acoperi gustul celorlalte ingrediente.
Dregeți salata cu smântână, potriviți de sare și piper, amestecați.
O serviți imediat, ca garnitură, salată sau chiar mâncare.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.