Una dintre cele mai delicioase mâncăruri de la Herghelia, trebuie s-o gustați neapărat și voi. Se prepară foarte simplu, o puteți combina cu o mămăligă sau cartofi.
Ciupercile le spălați și curățați. Le puneți la fiert și lăsați 20 de min să fiarbă.
Apoi le lăsați să se scurgă și să se răcorească.
Tăiați subțire toate ciupercile.
Când este gata sosul adăugați la el ciupercile.
Adăugați usturoiul pisat bine.
Apoi verdeața tocată mărunt.
Amestecați bine totul și luați de pe foc. Asta-i toată rețeta, dacă mai faceți și o mămăliguță vă mâncați și degetele :)
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.