Una dintre cele mai delicioase mancaruri de la Herghelia, trebuie s-o gustati neaparat si voi. Se prepara foarte simplu, o puteti combina cu o mamaliga sau cartofi.
Ciupercile le spalati si curatati. Le puneti la fiert si lasati 20 de min sa fiarba.
Apoi le lasati sa se scurga si sa se racoreasca.
Taiati subtire toate ciupercile.
Cand este gata sosul adaugati la el ciupercile.
Adaugati usturoiul pisat bine.
Apoi verdeata tocata marunt.
Amestecati bine totul si luati de pe foc. Asta-i toata reteta, daca mai faceti si o mamaliguta va mancati si degetele :)
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.