Despre prajitura - este perfecta, foarte fina, eleganta, gust fresh de la fructe si putina consistenta crocanta de la bezea. Fructe puteti folosi oricare sunt in sezon, totul depinde de preferinte, pentru ca frisca se combina cu orice fructe.
Anume aceasta varianta de Pavlova imi place cel mai mult, este interesanta dar si simpla, singura chestie e sa aveti rabdare cu blatul de bezea, si mare grija sa nu-l bronzati.
Reteta de bezea elvetiana am descoperit-o lucrand la aceasta Pavlova, deci acum va arat un prim motiv sa o utilizati fara frica si cu incredere. Vedeti ce frumusete alba si pufoasa mi-a iesit, la gust va asigur ca este si mai fina.
Aceasta reteta vine si ca un raspuns la multe intrebari cum sa utilizati albusurile ramase dupa crema de galbenusuri cu lapte, aici le puteti utiliza pe ambele. Crema nu merge toata, restul o puteti congela sau folosi la o alta reteta. Am vazut variante de Pavlova in care se folosea doar frisca, deci faceti cum puteti si va place, dar eu va prezint reteta completa.