Dovleceii la gratar sunt garnitura noastra preferata la orice mancare, mai vine si timpul cand ne cam plicitisim sa le mancam asa simplu. Asa a venit la timpul ei reteta de dovlecei cu morcovi, acum am zis sa-i incercam si in forma de salata si nu am dat gres.
Acum este una din salatele noastre preferate, este frumoasa, gustosa, satioasa si interesanta. Plus la toate va tine si silueta sub control :)
Dovleceii se spala, se taie rondele(cam de 3mm grosime) si se coc asa simplu pe gratarul de aragaz.
Dupa ce terminati lasati-i sa se racoreasca apoi ii treceti intr-un bol adanc in care veti amesteca salata.
Rosiile se spala si se taie felii cat de groase si frumoasa vreti, le adaugati la dovlecei.
Adaugati sarea si uleiul, amestecati bine.
Eu am trecut salata intr-o farfurie mai frumoasa apoi am pus ceapa si telemeaua deasupra.
Dar merge la fel de bine sa le amestecati pe toate o data.
Se serveste imediat si cu mare placere :)
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.