O reteta foarte buna pentru micul dejun nu numai in post dar si pentru cei care tin la un regim sanatos si vegetarian. Pate-ul este foarte gustos, unul dintre cele mai bune din cele pe care le fac, ingredientele sunt simple, putine si se prepara destul de repede.
Curatati putin ciupercile, apoi le puneti la fiert aproximativ 20 de minute.
Le puneti intr-o sita sa se scurga bine de apa.
Curatati si spalati ceapa, o taiati bucatele medii. Apoi intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei, ceapa si ciupercile, le caliti pana se rumenesc. Le lasati sa se racoreasca.
Inmuiati feliile de paine in apa.
Pasati bine cu blenderul amestecul de ciuperci, ceapa, si franzela scursa bine de apa.
Amestecati pasta de ciuperci cu 3 linguri de ulei, verdeata si sare.
Aranjati frumos pate-ul intr-o farfurie si lasati putin la frigider.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.