Această pastă de ouă fierte am făcut-o ca să mai diversific meniul nostru la mic dejun, ouă fierte mănâncă copiii și așa, dar am încercat să fac și vreo combinație mai nouă. A fost foarte bună, sinceră să fiu chiar nu m-am așteptat, anume adaosul untului a făcut diferența și chiar să nu-l ocoliți. Este cantitate relativ mică la câte sandviș-uri veți face cu toată pasta de ouă.
Rețeta inițial a fost cu leurdă verde proaspătă, dar fiindcă nu mai era sezon am pus ceapă verde. A ieșit la fel de bine, puteți improviza și voi cu orice verdeață vă place. În plus puteți prepara această pastă de ouă delicioasă și pentru aperitive interesante, combinată cu legume, pâinică, etc.
Ouăle fierte le dați prin răzătoarea mai mare și le puneți într-un bol mic.
Adăugați brânzica și untul moale.
Tocați verdeața cât mai mărunt posibil și o puneți în bol împreună cu sarea.
Amestecați bine cu o furculiță, mai potriviți de sare dacă e nevoie.
Se poate servi imediat sau după ce mai stă la frigider.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.