Pastă de ouă cu brânză și unt

Această pastă de ouă fierte am făcut-o ca să mai diversific meniul nostru la mic dejun, ouă fierte mănâncă copiii și așa, dar am încercat să fac și vreo combinație mai nouă. A fost foarte bună, sinceră să fiu chiar nu m-am așteptat, anume adaosul untului a făcut diferența și chiar să nu-l ocoliți. Este cantitate relativ mică la câte sandviș-uri veți face cu toată pasta de ouă.

Rețeta inițial a fost cu leurdă verde proaspătă, dar fiindcă nu mai era sezon am pus ceapă verde. A ieșit la fel de bine, puteți improviza și voi cu orice verdeață vă place. În plus puteți prepara această pastă de ouă delicioasă și pentru aperitive interesante, combinată cu legume, pâinică, etc.

Ingrediente
Ouă fierte
2 buc
   
Brânză de vaci
100 g
alegeți brânzică mai moale, oricare preferați
Unt
30 g
să fie moale, la temperatura camerei
Ceapă verde
1 buc
1 fir
Sare
0.5 lingurite
după gust
Pași de urmat
Pas 1

Ouăle fierte le dați prin răzătoarea mai mare și le  puneți într-un bol mic.

Pastă de ouă cu brânză și unt - Pas 1
Pas 2

Adăugați brânzica și untul moale.

Pastă de ouă cu brânză și unt - Pas 2
Pas 3

Tocați verdeața cât mai mărunt posibil și o puneți în bol împreună cu sarea.

Pastă de ouă cu brânză și unt - Pas 3
Pas 4

Amestecați bine cu o furculiță, mai potriviți de sare dacă e nevoie.

Pastă de ouă cu brânză și unt - Pas 4
Pas 5

Se poate servi imediat sau după ce mai stă la frigider.

Poftă Bună!

Pastă de ouă cu brânză și unt - Pas 5

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 300 g ()
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 30 min
Sursă: gotovim-doma.ru